CS:GO

Hromy doplňují Blesky, Dynamo Eclot představují svou akademii

Hromy doplňují Blesky, Dynamo Eclot představují svou akademii
12. 12. 2022
  |  

SINNERS, eSuba, Entropiq, Sampi a nově i Dynamo Eclot. Kromě dobrých výkonů na tuzemské scéně od dnešního dne pojí tyto organizace i fakt, že všechny mají své akademie. Bronzový medailista z letošního MČR tak o "rudé blesky" doplňuje "rudé hromy", DNE totiž svou akademii pojmenovali příhodně, Dynamo Thunders. Pardubickou organizaci budou reprezentovat mladé pušky Mindo, Olik, Happyy, Endruu a Mahar.

Asi nejvýraznějším jménem nové pětice je sedmnáctiletý Martin "Happyy" Čepek, který hlavnímu týmu vypomohl při absenci capseNa v trojici zápasů během turnajů Thunderpick Bitcoin Series 2 a CCT Central Europe Series 4. Dirigentem mladých pušek Dynama Eclot je Viktor "Mindo" Holanec, který tuto pětici zatím dovedl do třetího kola play-off v ESEA Open pod názvem Magician Kids.

Po boku Happyyho se o nejvýraznější podíl killů v zápasech ESEA stará Olik, který zatím nasbíral 328 zabití. Žádnými nazdárky ale nejsou ani šikovní MahaR a endruu, kteří se nějakou dobu potloukali po tuzemské amatérské scéně, nyní je ale čeká zajímavá cesta pod vlajkou jednoho z nejambicióznějších týmů u nás. 

Podpis téhle pětice oznámila organizace během pondělního večera, na výraznější výsledky si ale, vzhledem ke konci sezóny, budeme muset počkat až do dalšího roku. "Jsme moc rádi, že se nám podařilo dát dohromady CS:GO academy team, který ponese název DNE Thunders. Klukům poskytneme co nejlepší zázemí pro jejich vývoj a jsme si jistí, že někoho z nich časem uvidíme v A-teamu, " komentovalo Dynamo Eclot představení téhle pětice na svých sociálních sítích.

Zdroj úvodního obrázku: Facebook @dynamoeclot

Author photo
Jakub "Koty" Kotajny Student žurnalistiky na FSV UK, který se vydal na dráhu tuzemského Counter-Strike komentátora a redaktora.