Hrdinové víkendu! Tak nazval Jump hráče a členy LanCraft týmu, kteří o víkendu zachraňovali The Nest

Hrdinové víkendu! Tak nazval Jump hráče a členy LanCraft týmu, kteří o víkendu zachraňovali The Nest
19. 7. 2021
  |  

Obavy meteorologů se o víkend naplnily a Česko zasáhly velké bouřky s přívalem dešťů, které se nevyhnuly ani oblasti nad Českou Lípou, kde sídlí legendární gaming house The Nest.

The Nest má prakticky plno na několik desítek víkendů dopředu a po roce a půl uzavření kvůli pandemii, se stejně jako ostatní herny v Česku, probouzí k životu. Nemuselo to být však v podání tohoto místa na dlouho.

Velké problémy totiž způsobily víkendové přívaly dešťů, které zapříčnily spád vody z okolních polí směrem na gaming house, kde aktuálně probíhalo finále interní Valorant ligy od organizace Sazka.Inaequalis.



Netrvalo to dlouho a z hráčů se stali záchranáři objektu a jeho blízkosti. "Během chvíle se z 11 hráčů stalo 11 lidí makajících na plné obrátky, kteří se společně s několika lidmi z LanCraft týmu (kteří přijeli na blížící se teambuilding) chopili prvních belíků a hadrů a začali bojovat proti neutuchajícímu přívalu vod," popisuje majitel a vedoucí celého projektu Lukáš "Jump" Vobecký na svém Facebook profilu.

Do Sloupu se sjížděli také členové LanCraft týmu, kterým se blíží teambuilding a velmi rychle se tak přidali do akce. Díky spolupráci všech se tak povedlo zabránit možné pohromě, nicméně jak je popsáno část stropů a stěn to odnesla. Hlavním bodem ale zůstává, že se nikomu nic nestalo.

Zdroj úvodní fotografie: Facebook @TheNest
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.