CS:GO

Habyzz končí v Sampi: Období, kdy hraju CSko a studuju je složité

Habyzz končí v Sampi: Období, kdy hraju CSko a studuju je složité
5. 12. 2022
  |  

Lukáš "Habyzz" Doležal si zahrál v academy týmech BRUTE a Sampi, ve druhé zmíněné organizaci dokonce vystřelil jako stand-in do hlavního celku. Nyní však přichází konec spolupráce a focus na středoškolské povinnosti.

Teprve osmnáctiletý český CS:GO hráč Lukáš "Habyzz" Doležal zažil angažmá v Sampi NXT a posléze se stal jako náhradník / stand-in součástí hlavního týmu na závěrečné eventy roku. Z MČR 2022 přivezl tým nepovedené 7. - 8. místo, na MSR 2022 z toho byla 5. - 6. pozice.

Už během Sazka eCUP Winter 2022 však za tým opět nastupoval Andrej "Adejis" Kameništiak a tak se nabízela možnost, že k výměně dojde. Během nedělního večera všechno potvrdil i sám Habyzz, stejně jako organizace Sampi, která k celé situaci uvedla následující.

"Habyzz, hráč Sampi Next a stand-in v naší hlavní sestavě se rozhodl dát si pauzu od kompetetivního hraní. Protože je stále středoškolákem, chce věnovat více času škole a učení. My ti chceme moc poděkovat za víc než skvělej backup hlavní sestavy a jsme moc rádi, že jsme ti mohli splnit sen hrát po boku kluků. Hodně štěstí se školou a občas to csko zapni, ať neztratíš aim." 

O informacích týkajících se problematické kombinace náročné střední školy a full-time hraní CS:GO se podělil hráč v rámci svého TwitLonger. Nezbývá než věřit, že organizace do svých řad najde adektvátní náhradu, která pomůže zbývající čtveřici, stejně jako to, že se po střední škole podaří Habyzzovi návrat do plných.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.