CS:GO

Grandfinále přesunuto. Sampi odehrají souboj s JANO až v pondělí

Grandfinále přesunuto. Sampi odehrají souboj s JANO až v pondělí
14. 5. 2023
  |  

Grandfinálový BO5 zápas mezi Sampi a JANO v rámci turnaje European Pro League Season 3 Division 2 měl být původně odehrán dnes (v neděli) dopoledne od 10:00. Nakonec je však přesunut na stejný čas, ale v pondělí a česko-slovenský tým se může dnes plně soustředit na decider skupiny "A" Tipsport CS:GO Bratislava 2023.

Turnajová série European Pro League jde ve své třetí sezóně druhé divize do finále. V osudí po vítězství Sampi nad týmem Cryptova ve finále Lower Bracket už zůstávají pouze právě hráči česko-slovenské organizace a finský tým JANO. Oba se tak střetnou v očekávaném BO5 grandfinále.

Závěrečný zápas turnajové série, jehož vítěz inkasuje $5,000 a poražený $3,000, se měl původně odehrát už v neděli (tj. dnes) od 10:00 dopoledne. Vzhledem k formátu BO5 bylo těžké očekávat, jak rychle náročný zápas skončí a při natažení by kromě únavy hráčů mohlo dojít také ke kolizi s rozhodujícím zápasem skupiny "A" turnaje Tipsport CS:GO Bratislava 2023.

Během sobotního večera se však podařilo managementu Sampi po dohodě s organizátorem turnaje European Pro League Season 3 Division 2 a finálovým soupeřem přesunout zápas do pondělního termínu. Česko-slovenský finalista tak dostane příležitost plného focusu v neděli pouze na zápas v domácím turnaji, kde vyzve v odvetě Entropiq Future. Informaci o přesunu potvrdil také manažer organizace Sampi Jakub "berry" Beránek.

 


Zdroj úvodní fotografie: sociální sítě Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.