CS:GO

GLOSA WANGA: Jedna z nejlepších věcí? Security kontrolující nošení respirátorů

GLOSA WANGA: Jedna z nejlepších věcí? Security kontrolující nošení respirátorů
27. 11. 2021
  |  

GLOSA WANGA | Vodafone MČR 2021 probíhá za velmi přísných hygienických opatření, která byla vyhlášena v posledním týdnu. Přesto si však na akci nachází spoustu víc a víc lidí. Kteří ne vždy dodržují stanovená pravidla.

Pravidla jsou nastavena poměrně jasně a nošení respirátorů v uzavřených prostorech se do jisté míry stalo pravidlem prakticky všude, akce MČR nevyjímaje. Přesto se najdou takoví, který je sice minimum, jenž nějak zapomenou nebo nechtějí. Při sledování úvodního zápasu sobotního programu mezi Dynamo Eclot a Entropiq Prague jsem měl však možnost sledovat zápas s drtivou většinou lidí s nasazenými respirátory. A ti, kteří přišly bez nich, byli velmi rychle upozorněni na jejich nasazení.



Několik zástupců security totiž kromě jiného v aréně, kde se hrají CS:GO zápasy, kontrolují také dodržování opatření týkající se nošení respirátoru ve vnitřních prostorech. Člověk bez něj je velmi rychle a aktivně z řad security upozorněn, aby si ochranu dýchacích cest nasadil. Nikdo neprotestuje.

Dobrá práce! Mám díky tomu velmi pozitivní zkušenost s něčím, co dopomáhá hladšímu průběhu akce, která už je tak dost zasažena všemi možnými hygienickými nařízeními od možnosti vstupu pouze pro očkované nebo ty, kteří nemocí prošly, případně také kapacitními restrikcemi.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.