League of Legends

GLORE v zápase sezóny porazili eSubu, BRUTE zakopli o Dynamo

GLORE v zápase sezóny porazili eSubu, BRUTE zakopli o Dynamo
3. 2. 2024
  |  

Čtvrté kolo Mastercard Hitpoint Masters přineslo skvělé zápasy i zajímavé výsledky, hned ve dvou střetech totiž neuspěli papírové favorité. Střed tabulky se naopak zajímavě vyrovnává, očekávání outsideři totiž ze začátku ligy předvádí skvělé výkony.

Dohrávku programu druhého týdne Masters odstartovalo Dynamo Eclot překvapivou výhrou nad dosud velmi slušně vypadajícími BRUTE. Tým, který na start ligy porazil eSubu, nedokázal odpovídat na výborně nastavené tempo junglerem Frostem. Dynamo tak dál překvapuje a se dvěma výhrami ukazuje potenciál.

Dál ovšem těžce ztrácí European Saviors, výsledkově i herně. Španělská organizace nedokázala najít recept na UNiTY, naopak po ztraceném začátku tvrdě prohrála za 23 minut po zcela jasném přejezdu.

Mastercard Hitpoint Masters | Zdroj: Leaguepedia

Fantastický zápas ve vysokém tempu a nasazení předvedli GLORE s eSubou, z vítězství se radoval první jmenovaný díky výborné práci u objectivů a jejich snowballu. Modrá krev tak připisuje další ztrátu a GLORE se zařadili mezi favority na top3.

Na závěr kola pak Entropiq jasně potvrdil pozici domácí jedničky, když proti Sigmě neukázal jediné zaváhání a dotáhl čtvrtou hru v řadě do jasného konce. Najít na něj recept budou v dalším týdnu zkoušet trápící se Saviors či klopýtající eSuba.

Páté a šesté kolo sledujte příští týden v úterý a pátek od 16 hodin na Twitchi Hitpointu.



Zdroj úvodní fotografie: Hitpoint

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč