League of Legends

GLORE do Gauntletu Sigma Cupu vstoupili bídně, dnes potřebují vyhrávat

GLORE do Gauntletu Sigma Cupu vstoupili bídně, dnes potřebují vyhrávat
31. 10. 2023
  |  

Domácí druhý seed ze zimních Mastercard Hitpoint Winter nezahájil mezinárodní Sigma Cup dobře a v Gauntletu je nyní na posledním místě se dvěma porážkami. Druhý den turnaje tak bude muset pod tlakem zabrat.

Vstup do turnaje příitom vypadal velmi dobře, proti Partizanu GLORE dlouho vedli, získali Barona a prezentovali se stejně jistou midgame, jako v Mastercard Hitpoint Winter. Koncovka ale tvrdě nevyšla, domácí reprezentant ztratil vedení šesti tisíc goldů a utrpěl hořkou porážku.

První den Sigma Cup Gauntletu | Zdroj: Leaguepedia

Druhý zápas se řeckými We Love Gaming, za které válí nám velmi dobře známý jungler Tynx, měl velmi vyrovnaný průběh. WLG získali Cloud soul, přesto ale vše nasvědčovalo tomu, že hra míří až k Elderovi. WLG však ve 43. minutě na midu odchytili midlanera FrostSize a následně ukončili zápas.

We Love Gaming pak porazili Partizan a jako největší favorit skupiny momentálně sedí na prvním místě, od postupové bo5 je dělí jediná vyhraná mapa. GLORE nesmí prohrát s Partizanem a při prohře s WLG musí doufat, že Partizan Řeky také porazit nedokáže.

Rozhodující zápasy skupinové fáze Gauntletu sledujte dnes od 18 hodin na Twitchi Hitpointu.


Zdroj úvodní fotografie: Greek Legends League

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč