CS:GO

forsyyho agent: Entropiq chtějí být opět mezi elitou. Projekt sdílí s Davidem stejné cíle

forsyyho agent: Entropiq chtějí být opět mezi elitou. Projekt sdílí s Davidem stejné cíle
5. 7. 2023
  |  

Kuba Chmiel, hráčský agent a General Manager agentury ProPlayersGG přidal na sociální sítě svůj komentář k přestupu Davida "forsyy" Bílého ze SINNERS Esports do Entropiq.

Tuzemské esportové organizace Entropiq a SINNERS odpálily přestupovou bombu, když do první jmenované zamířil CS:GO hráč David "forsyy" Bílý poté, co sice seděl 6 měsíců na lavičce u nejúspěšnějšího celku posledních let, ale se kterým ovládl MČR, jarní Sazka eLEAGUE a přiblížil se účasti na Major turnaji.

Se svým příspěvkem na sociálních sítích přišel i Kuba Chmiel, esportové hráčský agent a General Manager agentury ProPlayersGG, která s Davidem "forsyy" Bílým na vyhledávání angažmá spolupracovala.
V originále Kuba Chmiel uvedl: "Entropiq wants to be part of the CS:GO elite again. They came up with an ambitious project for David, who shares the same goals and is going to be a pivotal part of the team. Can't wait to see them competing in the near future!" 

Volným překladem se dá vybrat, že se Entropiq chtějí vrátit opět mezi elitu CS:GO a organizace přišela s ambiciózním projektem pro Davida (forsyy, pozn. red), který s ním sdílí stejné cíle a bude klíčovou součástí celku. V závěru hráčský agent také dodal, že se těší, až tým uvidí v nejbližší době.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.