CS:GO

forsyy umístěn na přestupovou listinu! Kdo nahradí mladého snipera v sestavě SINNERS?

forsyy umístěn na přestupovou listinu! Kdo nahradí mladého snipera v sestavě SINNERS?
23. 11. 2022
  |  

SINNERS umisťují svého AWP hráče na přestupovou listinu! Jednadvacetiletý sniper, který přišel do SINNERS začátkem tohoto roku za rekordní sumu, se ohlíží po novém angažmá. Kam jeho další kroky povedou?

David "forsyy" Bílý byl umístěn organizací SINNERS na přestupovou listinu. Mladičký sniper, který přišel do organizace na začátku letošního roku za rekordní sumu na české scéně, se loučí s týmem a může se poohlížet po novém angažmá.

Právě s forsyym byli SINNERS pouhá dvě kola od postupu na PGL Major Antwerp, získali stříbro na Tipsport Cup Bratislava a triumfovali na posledním MČR. Nyní společná cesta končí, ač forsyy odehraje s největší pravděpodobností ještě zbylá utkání tohoto roku.

David "forsyy" Bílý
„Nejtěžší rozhodnutí od vzniku SINNERS, přesunutí forsyyho na transfer list se jinak popsat nedá. David k nám do týmu neskutečně zapadl a vždy jsme se mohli spolehnout, že na serveru podá maximální výkon, a že i mimo něj nás vždy pobaví jeho pozitivní náladou a smyslem pro humor. Uděláme vše, co je v našich silách, abychom forsyymu našli nový domov, kde bude pokračovat v cestě za svým snem stát se jedním z nejlepších hráčů světa,“ okomentoval toto rozhodnutí týmový manažer Tomáš "efron" Pechman.

Kam povedou další kroky nadějného snipera? Nabízí se spousta možností včetně angažmá v zahraniční organizaci. Nejpravděpodobnější cestou je však návrat do ENTERPRISE, kteří včera umístili na přestupovou listinu jejich AWP hvězdu, bulharského Deyvida "h4rn" Bencheva..

Zároveň přichází i otázka: kdo nahradí volné místo AWP hráče v liberecké organizaci?

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.