CS:GO

Finálový boj v Tipsport CS:GO Praha. Dynamo Eclot je ve finále, kde vyzve SINNERS nebo Cryptovu

Finálový boj v Tipsport CS:GO Praha. Dynamo Eclot je ve finále, kde vyzve SINNERS nebo Cryptovu
9. 4. 2023
  |  

Dokráčí Dynamo Eclot bez zaváhání k titulu? Předvedou SINNERS takřka bezchybnou krasojízdu Lower Bracket anebo příběh jménem Cryptova pokoří vše, na co jsme byli zvyklí? Finálový den Tipsport CS:GO Praha I. je tady.

Dlouhý a náročný program se s postupem času začíná na hráčích domácí čtveřice, která se dostala na Tipsport CS:GO Praha I. Play-off, podepisovat ve vší parádě. Boj o první domácí titul však bude pokračovat i v neděli, kdy se má definitivně rozhodnout.

Jediný, kdo je už bez šance na titul, je tým Sampi, který ve včerejším prvním kole Lower Bracket podlehl SINNERS v poměru 1:2 a s turnajem se tak musel rozloučit na 4. místě. Naopak tuzemská jednička a obhájce triumfu z MČR si to rozdá v odvetě s Cryptovou o postup do grandfinále.

Už první dnešní zápas tak slibuje pikantní podívanou, ve které se SINNERS pokusí vrátit Cryptově těsnou porážku 1:2 z pátečního zápasu. Vítěz pak večer v grandfinále o první domácí triumf a 250 000 korun vyzve Dynamo Eclot. Tuzemský celek zatím turnajem prošel bez zaváhání a na vítězné vlně může zůstat i dnes.

Program startuje už po obědě ve Vodafone PLAYzone Aréně na pražském Chodově, kam mohou fanoušci zavítat. První zápas je na programu od 14:00, druhý poté v podvečerních hodinách.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.