CS:GO

Finálně odchází creZe a je potvrzen levi. Jak se vyvíjí sestava Team UNiTY?

Finálně odchází creZe a je potvrzen levi. Jak se vyvíjí sestava Team UNiTY?
2. 4. 2023
  |  

Po neúspěšné kvalifikaci na Tipsport CS:GO Praha potvrzují Team UNiTY změny v sestavě. Těmi posledními jsou odchod creZeho a příchod Lukáše "levi" Bouři, který po konci v eSubě působil ještě v eEriness.

Už včera jsme informovali o konci WEAMA v sestavě Team UNiTY, během víkendu přichází další změny. Vedení organizace, které muselo řešit nepříjemné a negativní výsledky během začátku roku, včera večer potvrdilo, že se sestavou loučí creZe.

Kromě odchodu Martina "creze" Bagaly byl představena nová posila v podobě Lukáše "levi" Bouři, který už některé ze zápasů za Team UNiTY odehrál. Až nyní byl však připraven být představen jako posila.

Lukáš "levi" Bouřa se tak opět potkává s Lukášem "luko" Hrabčíkem, se kterým došel až do finálového zápasů turnajů MSR 2022, Sazka eLEAGUE 2022 a MČR 2022. Tohle by mohl být stavební kámen úspěchů.

S týmem se už představil v rámci kvalifikace a tréninku také talentovaný Lukáš "luke" Vánský a slovenský mladík Tomáš "NITRO" Kočik. Zda budou pokračovat v sestavě není ještě jasné.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @_team_unity

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.