FIFA

Finále eRepre rozhodlo. Česko budou reprezentovat Emerickson a DRMi10

Finále eRepre rozhodlo. Česko budou reprezentovat Emerickson a DRMi10
24. 4. 2021
  |  

Sparťan a Slávista. Dva reprezentanti pražských "S" na sebe navléknou dres eRepre pro eNations Cup 21. Rozhodlo o tom páteční play-off turnaje eRepre.

Do open kvalifikací se mohli registrovat hráči, kteří měli zájem stát se českým eReprezentantem ve FIFĚ. Výsledkem posléze byla 16 nejlepších hráčů, kteří si to ve skupinové části rozdali o postup do TOP8.

Následné play-off (TOP8) se hrálo formátem double-elimination BO3 (respektive BO5), což je na FIFA turnaje velmi netypický formát. U hráčů a jejich manažerů se však dle našich informací shledal tento formát s pozitivní reakcí, stejně jako možnost hrát na oficiálních EA účtech se všemi "kartičkami" hry.
Na řadu, po úvodních zápasech v play-off, přišla TOP 4. V ní se nacházeli 2 reprezentanti pražské Sparty Emerickson a MarioOoso, hráč SK Slavia Praha DRMi10 a plzeňský zástupce Lukáš "T9Laky" Pour.

Závěr turnaje nepovedl zahrát na výbornou T9Lakymu, který stejně jako MarioOoso neuspěl a postup, spojený s reprezentačními povinnostmi, spadl do klína Emericksonovi a DRMimu.

Nutno říct, že především Emerickson se v posledních měsících dostal na jednu z nejlepších úrovní, na které kdy, tento populární hráč a streamer, byl.

Zdroj úvodní fotografie: grunex.com
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.