League of Legends

EXILE se odpojil hráč a UNiTY postupují bez boje, Benzo potvrdili roli favorita

EXILE se odpojil hráč a UNiTY postupují bez boje, Benzo potvrdili roli favorita
3. 10. 2023
  |  

Mastercard Hitpoint Winter zná nejlepší osmičku, která se v playoff utká o titul zimního šampiona domácí scény i o postup na mezinárodní Sigma Cup.

Zimní turnaj v úterý večer ukončil pomyslnou play-in fázi, která do playoff proti nejlepším domácím organizacím vyslala dva celky. O poslední místa v bo3 bojovali Benzo s Delta Syndicate a EXILE s UNiTY.

Benzo zcela jasně potvrdili roli favorita a směsice hráčů se zkušenostmi z nejvyšší soutěže Mastercard Hitpoint Masters bude mít možnost poměřit se s nejlepšími a třeba v tomto složení získat angažmá do nové sezóny první ligy.

Očekávaný byl střet druholigových EXILE s UNiTY, oba týmy se v dosavadním průběhu prezentovali atraktivní a kvalitní hrou. Bohužel jsme se ale nedočkali rovného, nakonec vlastně žádného boje.
Mastercard Hitpoint Winter | Zdroj: Leaguepedia
Rozbouřené nebe nad českým územím nedovolilo midaři Adymu zápas odehrát, bohužel se ocitl bez elektřiny v páté minutě první hry a i přes sportovní gesto od UNiTY, kteří EXILE věnovali i svou část pauzy, se už nenapojil zpět.

Do druhé mapy tak nastoupil trenér riotdopa, jenž proti Defflokovi samozřejmě mnoho šancí a příležitostí neměl. UNiTY tak postupují do top8 Winter splitu a pokračují ve famózní premiérové jízdě domácí League of Legends scénou.

Playoff začínají ve čtvrtek duely Dynama Eclot s GLORE a BRUTE se SINNERS, turnaj sledujte od pěti hodin na Twitchi Hitpointu.


Zdroj úvodní fotografie: Hitpoint


Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč