CS:GO

eSubácká minulost. Co mají společného hráči nové soupisky ENTERPRISE?

eSubácká minulost. Co mají společného hráči nové soupisky ENTERPRISE?
5. 2. 2023
  |  

Organizace ENTERPRISE finálně potvrdila novou CS:GO soupisku pro rok 2023. V ní se objeví pětice hráčů, ze které každý hráč odehrál alespoň zápas za tým eSuba.

Z loňské sestavy ENTERPRISE Esports, které se podařilo získat první místo ze Sazka eLEAGUE Fall Finals 2022, zůstal pro letošní rok pouze slovenský hráč Tomáš "system" Zemko. Zahraniční dvojice je na transfer listu, stejně jako Robert "manguss" Kasper a Erik "The eLiVe" Sith zamířil do Sampi.

CS:GO sekci česko-slovenské organizace doplnila dvojice Pechyn a M1key, která naposledy reprezentovala eSubu, se kterou získala na podzim 2022 tři stříbrné medaile. Pozici AWP hráče obsadí Martin "zur1s" Sláma a do role IGL se postaví Michal "leckr" Kadlíček. Co celou pětici aktuálně spojuje? Historie spojená s týmem eSuba. 
Nový In-game Leader ENTERPRISE Esports Michal "leckr" Kadlíček patřil eSubě od léta do zimy 2019, kdy dovedl tým k vítězství v offline finále turnaje COOL League Season 6, poté však tým pohořel na MČR. Pechyn a M1key reprezentovali eSubu v posledních měsících a byli více než podepsáni pod úspěšným podzimem.

Stejně tak v roce 2022 měl možnost reprezentovat eSubu také Martin "zur1s" Sláma, v tomto případě šlo však "pouze" o jakýsi trial, který trval od května do letní přestávky a po ní už se domácí AWP v týmu nehlásil. Poslední do party, Slovák system, reprezentoval eSubu na jaře 2019, tedy předtím, než do týmu přišel výše zmíněný leckr. 

Nyní se však pětice setkává pod barvami ENTERPRISE, které má za cíl reprezentovat a navázat na loňské úspěchy bývalé sestavy.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.