League of Legends

eSuba urvala první výhru, OGC zahodili možné překvapení

eSuba urvala první výhru, OGC zahodili možné překvapení
18. 6. 2024
  |  

Až v šestém kole Mastercard Hitpoint Masters dokázala eSuba urvat první vítězství, slušným výkonem porazila trápící se GLORE. V dalších zápasech favorité uspěli i přes občasné komplikace.

Dynamo Eclot v prvním kole narazilo na Parakeet, španělská organizace po povedeném úvodu začíná ztrácet a potřebuje opět najít vítězný recept. Naopak Dynamo dle očekávání patří k favoritům soutěže a potvrzení přišlo hned na start programu. Kontrolovaná výhra posouvá DNE na dělené druhé místo, Parakeet bojují na spodku tabulky.

V atraktivním duelu prvního s druhým přišel nepříliš atraktivní zápas i výsledek, neporazitelnou formu opět potvrdil Entropiq, který tak konkurenci na prvním místě utíká již o dva body. UNiTY nemusí věšet hlavu, důležité zápasy jsou stále před nimi.

Mastercard Hitpoint Summer | Zdroj: Leaguepedia

Tápající eSuba měla další naději na první vítězství proti také se trápícím GLORE, kteří nepotvrzují očekávání ani ambice organizace. Esuba dokázala nastartovat early game a hrát kolem marksmana Eska, kterého podpořil výborným výkonem topař EdbyK. Snowball na vítězství stačil a eSuba zapisuje první výhru v soutěži, GLORE se skóre 2-4 hlásí trable.

Na závěr pak mohl přijít velký šok pro dosud velmi dobře hrající BRUTE, kteří narazili na poslední OGC. Tryndamere v rukou BrokenSworda totiž získával spoustu zdrojů a OGC se řítili za překvapivým drtivým vítězstvím. Poslední krok ale bývá nejtěžší a uzavřít hru se nedařilo tak dlouho, až BRUTE se dvěma marksmany v kompozici vyscalovali do lategame. Překvapení tak padlo, BRUTE se drží na dělené druhé pozici, OGC zůstává na spodu tabulky.

UNiTY dnes vyzvou GLORE a eSuba se pokusí po dlouhé době porazit rivaly BRUTE, 7. kolo Mastercard Hitpoint Masters sledujte od 16 hodin na Twitchi Hitpointu.


Zdroj úvodní fotografie: Hitpoint

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč