CS:GO

Dynamo Eclot postupuje do finále MSR. ENTERPRISE a Sampi zklamali a v turnaji končí

Dynamo Eclot postupuje do finále MSR. ENTERPRISE a Sampi zklamali a v turnaji končí
14. 10. 2022
  |  

Páteční den na MSR 2022 přinesl spoustu zajímavých výsledků. Úřadující tuzemská jednička porazila eSubu ve finále upper bracketu, Entropiq Prague porazili 2:0 Sampi a stejným výsledkem si poradila Cryptova s ENTERPRISE.

Úvodní duel třetího hracího dne proti sobě přiřadil Entropiq Prague a Sampi, kteří na sebe narazili ve čtvrtfinále LB. Entropiq Prague svého soupeře přehrávali na obou mapách a po vítězství 16:12 na infernu a 16:9 na vertigu se radovali z postupu do semifinále LB. Největším tahounem EIQ byl makedonský mladík xicoz, který za dvě mapy nastřílel 51 killů. Na druhé straně bohužel nepodržel hráč akademie Habyzz, který zaskakuje za Guardiana, jenž si dává z osobních důvodů pauzu. Entropiq tak postupují dále, pro Sampi naopak turnaj končí.

V druhém utkání na sebe narazili ENTEPRISE a Cryptova. Vítězové podzimního splitu Sazka eLEAGUE nezvládli včerejší zápas s Dynamem Eclot a chtěli si tak spravit chuť právě dnes proti Ostravské organizaci. Cryptova však předvedla skvělý týmový výkon a na obou mapách zvládla svého soupeře těsně porazit (16:12 inferno, 16:14 mirage). Hlavními strůjci vítězství Cryptovy byli BeryP a zyored. V týmu ENTERPRISE měl velmi dobré hry rumunský střelec Blytz, ale ani jeho počínání neodvrátilo konec v turnaji.

Na závěr dne bylo nachystáno finále UB mezi Dynamem Eclot a eSubou. Zápas o postup do grandfinále začal na mapě overpass. Hned tato mapa přinesla strhující podívanou, která došla až do prodloužení, v němž se z vítězství 19:16 radovali hráči úřadující české jedničky. Přestože eSuba první mapu prohrála, tak na serveru nejvíce vyčníval právě její reprezentant Pechyn, který si připsal 36 killů, 113 ADR a rating 1.49. Do druhé mapy, kterou se stalo inferno, vlétli hráči eSuby daleko lépe než jejich soupeř a hladce zvládli mapu DNE 16:4. Deciderem se stalo vertigo, na němž zvládla eSuba uhrát přesvědčivých sedm kol za T side a vyhrát první dvě kola po změně stran. Poté však začalo Dynamo svého soupeře přehrávat a připsat si konečné vítězství 16:12. Dynamo Eclot tak postupuje přímo do nedělního grand finále, eSuba se utká ve finále LB s vítězem utkání mezi Cryptovou a Entropiq Prague.

Výsledky třetího dne Dr. Max CS:GO MSR 22:
  • Entropiq Prague vs. Sampi: 2:0 (16:12 inferno, 16:9 vertigo)
  • ENTERPRISE vs. Cryptova: 0:2 (12:16 inferno, 14:16 mirage)
  • Dynamo Eclot vs. eSuba: 2:1 (19:16 overpass, 4:16 inferno, 16:12 vertigo)

Zápasy čtvrtého dne Dr. Max CS:GO MSR 22:
  • 12:00 - Entropiq Prague vs. Cryptova
  • 15:30 - Dynamo Eclot vs. vítěz Entropiq Prague/Cryptova

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.