League of Legends

eSuba poražena 0:3! BRUTE si poradili i s dalším soupeřem a jsou v grandfinále Hitpoint Masters

eSuba poražena 0:3! BRUTE si poradili i s dalším soupeřem a jsou v grandfinále Hitpoint Masters
5. 8. 2023
  |  

Vyprodané svitavské kulturní centrum Fabrika Svitavy zažilo neuvěřitelnou první BO5 zápas v rámci Mastercard Hitpoint LEGENDS #6. BRUTE z pozice největšího překvapení celého letošního splitu dokázali udolat nejúspěšnějí tým v historii ligy a postupují do evropské soutěže i do grandfinále. To se odehraje ještě dnes.

League of Legends sekce BRUTE se stala bezpochyby největším překvapením celého letního splitu Mastercard Hitpoint Masters 2023, a to bez ohledu na to, jak měl dopadnout souboj s eSubou. I v tom však BRUTE rozhodně druhé housle nehráli a hned v první hře kralovali. Po více než 30 minutách si tým došel pro vítězství a vedení 1:0.

Druhá hra sice netrvala tak dlouho, přesto BRUTE po vyrovnaném úvodu dokázali v mid game nad eSubou vyzrát a postupně kráčeli pro další výhru, na kterou tentokrát ani 30 minut nepotřebovali. 

Otřesená eSuba tak i ve 3. hře začala na red side, ovšem skvěle hrající BRUTE zvládli early game takřka na jedničku. Až poté se rozehrála také eSuba, která se dokázala po 20 minutách nejen v počtu killů, ale i rozdílu goldech dotáhnout. Pak však inciativu opět přebral outsider, který na půdě svitavské Fabriky nebyl řadu let. eSuba už další odpověď nenašla a BRUTE dokázali zvítězit 3:0.

BRUTE vs. eSuba

Výsledek - 3:0
  • Game I: BRUTE WIN
  • Game II: BRUTE WIN
  • Game III: BRUTE WIN 
  • Game IV:
  • Game V:

Vítězstvím si BRUTE zajistili nejen postup do EMEA Masters Play-in, ale také do grandfinále tuzemské ligy, kde ještě dnes večer vyzve favorizované a suverénní Entropiq.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.