CS:GO

eSuba nastupuje s novou sestavou do academy ligy. Inspirovala se organizace u Evil Geniuses?

eSuba nastupuje s novou sestavou do academy ligy. Inspirovala se organizace u Evil Geniuses?
3. 5. 2023
  |  

Organizace eSuba nastupuje do Rising Academy League s novou CS:GO sestavou, respektive s další CS:GO sestavou, která doplnila předchozí roster. Která dosáhne lepších výsledků a výkonů?

Podle všeho to vypadá, že se organizace eSuba rozhodla angažovat kompletní CS:GO roster týmu, který vystupoval pod názvem At leasted we tried a nachází se na 18. místě česko-slovenského rankingu od Eplayer. Právě tato sestava totiž ve včerejším zápase Rising Academy League tradiční tuzemskou organizaci reprezentovala v duelu s Dynamo Eclot Thunders, které porazila 16:9.

eSuba nebyla podle všech v první vlně pozvánek do Rising Academy League a když už se na ni dostalo, vedení nezvolilo poslání do akce původní CS:GO roster, který donedávna plnil roli academy celku a aktuálně selhal v kvalifikaci na bratislavský turnaj ze série Road to MČR, nýbrž úplně nový tým.

Nový CS:GO celek eSuby tvoří zkušený Slovák Tomáš "teCkoO" Koširer, který v minulosti vedl z pozice trenéra například eXtatus nebo Veni Vidi Vici. Po ruce má k dispozici Luboše "Tusi" Tusjaka, bývalého hráče Inside Games nebo Dark Tigers, mladého Matyáše "MATYZ" Dankovského, který v minulosti reprezentoval BRUTE a dvojici méně známých hráčů Jaroslava "OTHANN" Dragouna a Davida "spazeONE" Vargu.

Bude zajímavé sledovat, co eSuba bude s dvojicích svých CS:GO sestav, z nichž ani jedna vyloženě nevyčnívá a nápadně tak připomíná situaci okolo severoamerického týmu Evil Geniuses, zamýšlí do budoucna. Nezbývá než držet palce a věřit, že se tradiční domácí organizace vrátí do boje o přední příčky alespoň na domácí scéně. 

Zdroj úvodní fotografie: Facebook @PZChallenge

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.