CS:GO

eSuba CS:GO je kompletní. Mladíky vede Kozlik, organizace další plány teprve prozradí

eSuba CS:GO je kompletní. Mladíky vede Kozlik, organizace další plány teprve prozradí
1. 3. 2023
  |  

Organizace eSuba postavila CS:GO roster, se kterým bude chtít zaplnit místo na scéně. Kdo bude nastupovat v barvách modré krve? Hráči navazují na projekt Young, academy celek česko-slovenské organizace.

Doposud hráli pod značkou eSuba Young, nyní přebírají místo po hlavní profesionální full-time sestavě, která byla rozpuštěna, respektive rozprodána v lednu letošního roku. Jak se povede sestavě pod vedením zkušeného Jiřího "Kozlik" Kozla? 

"Již v minulém vyjádření jsme avizovali, že budeme chtít jít tento rok naprosto odlišnou cestou. Priorita pro nás bude mít kvalitní scouting a v daleko větší míře spolupracovat s mladými hráči, kteří ještě nemají tým a tolik zkušeností z profesionální scény. Tato soupiska nám dává solidní základ pro další kroky, které budou v nadcházejících týdnech následovat," uvádí člen vedení eSuby Alexandr Ambróz. Dost možná se tak dočkáme dalších změn, aktivace možných academy programů nebo rotace hráčů ve snaze co nejvíc z nich dostávvat do povědomí česko-slovenské scény.

Tuzemská organizace eSuba po týdnech mlčení přišel oficiálně s novou CS:GO sestavou, kterou s největší pravděpodobností nasadí také do slotů po původní sestavě.
Tým tak uvidíme zřejme v rostřelu o seeding na první zastávce Tipsport MČR Praha 2023, což potvrzuje také Ambróz: "Cílem této sestavy bude mimo jiné hlavně udržet sloty ve všech nejvyšších domácích ligách a pokusit se o postup na MČR. V týmu aktuálně panuje neskutečná dravost a já pevně věřím, že se kluci budou na serveru prát o každý bod do tabulky a ukážou solidní CS:GO. L

Kromě zmíneného Kozlika budou tradiční domácí organizaci reprezentovat mladíci Petr "inte" Sehnal, Pavel "hackshooter" Jelínek, ale také zkušenější borci jako Dominik "Dockstar" Putirka, respektive Ondřej "Crazyy" Švec, který působil historicky například v BRUTE.

Manager v eSubě v závěru dodává: "Postupně během první polovinu roku budeme představovat naše další plány a aktivity, které by nám měly zajistit udržitelný rozvoj a možnost si vždy sáhnout do vlastních zdrojů. Děkujeme všem fanouškům, kteří na této cestě budou s námi a budou nám nadále fandit."

Sestava eSuba CS:GO:

  • Ondřej "Crazyy" Švec
  • Dominik "Dockstar" Putirka
  • Pavel "hackshooter" Jelínek 
  • Petr "inte" Sehnal
  • Jiří "Kozlik" Kozel

Zdroj úvodní fotografie: Sociální sítě @eSuba

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.