CS:GO
FIFA
Rocket League

Esport na Bořislavce: Doraz si 2. září zahrát se SINfluencery a hráči organizace SINNERS

Esport na Bořislavce: Doraz si 2. září zahrát se SINfluencery a hráči organizace SINNERS
23. 8. 2022
  |  

Esport žije napříč celou Sazkou, která se rozhodla uspořádat v pátek 2. září esportové odpoledne přímo v lobby své budovy. Zájemci tak mohou dorazit zahrát si na počítačích nebo konzolích, pokecat s influencery a hráči organizace SINNERS nebo se něco dozvědět o esport aktivitách Sazky.

Už 2. září bude možné od 16:00 do 18:00 dorazit do lobby budovy Sazky na pražské Bořislavce, kde bude probíhat akce "Esport na Bořislavce" při příležitosti návratu dětí do školy a lidí do zaměstnání po dovolených a létě. 

Na místě budou hráči SINNERS Esports jako Ondřej "Elko" Zika z Rocket League sekce nebo TrackMania jezdec Martin "Kappa" Krompolc a také SINfluenceři a hvězdy na poli CS:GO Ljudmila "Miley" Mikitová a Matěj "Straty" Cihlář.
Kdo dorazí na Bořislavku? 
K dispozici budou na místě počítače i konzole a bude možné si s profesionálními hráči zahrát, pokecat nebo se dozvědět něco o jejich kariérách. Na místě je také vyzpovídá moderátor akce Ondřej "Lelek" Kvarda: „Rád bych všechny pozval na Bořislavku! Věřím, že to bude skvělé odpoledne, kde si každý může zahrát s hráči a influencery CS:GO, Rocket League a FIFU. Na stage si také navíc všechny hosty vyzpovídáme ať víme jaké je to být součástí organizace SINNERS.“

Kromě hraní si navíc každý může odnést podpisovou kartičku hostů, kteří do budovy Sazky na adrese Evropská 866/69, 160 00 Praha 6-Vokovice, přímo nad stanici metra "Bořislavka". 

Více informací, včetně adresy a času s kompletním programem, najdeš na Facebook události Esport na Bořislavce.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport