League of Legends

Esport liga přináší unikátní souboj o krále regionů

Esport liga přináší unikátní souboj o krále regionů
5. 5. 2021
  |  

Jedním ze známých projektů organizace eSuba je i pořádání soutěží pro soupeření firem, škol a obecně týmů pod hlavičkou Esport liga. Nyní pole působnosti rozšíří o souboj regionů.

Jeden region vládne všem! Akce Ultimate Region svede do souboje hráče a jejich týmy z jednotlivých oblastí Česka a Slovenska, kteří si to rozdají to titul krále regionů ve hře League of Legends.

Do turnaje Ultimate Region by mělo, dle slov organizátorů, své zástupce vyslat všech 14 českých a 8 slovenských krajů. Bonusem jsou hlavní města, která vysílají hned 2 zástupce a tudíž v celkovém souboji dojde na bitvu 24 týmů.
Do bitvy, nejprve o svůj region, se může přihlásit každý, protože co region to jedna kvalifikace a jeden postupující do velké bitvy. Pikantnost může tedy nastat i v případě "souboje sousedů". Postupující budeme postupně poznávat od 19. května, kdy celá akce odstartujte. Vítěze bychom měli poznat 11. června 2021.

Pořadatelé Esport ligy si pro hráče připravili ceny v hodnotě 37 000 obsahující dárky od partnerů nebo merch. Více informací a registrace je možná na esportliga.cz/ultimateregion.

Zdroj úvodní fotografie a informací: TZ Esport liga / esportliga.cz
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.