FIFA

ERushIT spouští gamingový open air projekt v pražské Tróji

ERushIT spouští gamingový open air projekt v pražské Tróji
1. 8. 2021
  |  

Na domácí scéně vzniká další zajímavý projekt, jehož cílem je kombinace sportu, esportu a obecně zábavního průmyslu. První akce se koná již příští sobotu v Art&Food ZOOna, hned vedle Zoo Praha.

Organizátoři akce si na sobotu 7. srpna připravily program na celé odpoledne zahrnující účast profesionálních hráčů, otevřený turnaj pro veřejnost, stolní fotbálek nebo 1v1 fotbal. Od rozmanitosti si organizátoři slibují právě zájem kolemjdoucích, návštěvníků ZOO i příznivců esportu a her jako takových.


Prozatimní hosté, kteří byli na úvodní akci oznámeni, jsou hráči pražské Slavie ve FIFĚ a plzeňský T9Laky, jeden z nejlepších FIFA hráčů na domácí scéně.

Celá akce s názvem Alienware Open Air by neměla být jediným takovým to projektem, respektive jednorázovým eventem, nýbrž by se měla opakovat v pravidelných sekvencích i s proložením dalších her a oblastí.

Možností, kam se celý projekt může posouvat, se na první dobrou jeví spousta. Budeme tedy zvědaví, jak organizátoři s celým nápadem a příležitostí naloží.

Zdroj úvodní fotografie: Facebook @Alienware Open Air / eRushITgg
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport