CS:GO

Eplayer: Sampi chystají super tým a angažmá GuardiaNa

Eplayer: Sampi chystají super tým a angažmá GuardiaNa
10. 4. 2022
  |  

Podle dostupných informací to vypadá, že se Sampi rozhodli odpálit přestupovou bombu a sérii změn, které ovlivní značnou část domácí scény. Hlavním jménem soupisky má být GuardiaN.

Podle informací a spekulací portálu eplayer.sk chystají Sampi přestupovou bombu, novou soupisku a následný kolotoč změn. Svědčí o tom několik faktorů najednou. Odstoupení Sampi ze Sazka eLEAGUE jen 48 hodin před startem, vyjadřování dosavadních hráčů týmu na sociálních sítí a stále sílící šuškanda na pozadí.

Věc se zdá být poměrně snadná, organizace se zbaví současné pětice jen 4 měsíce po startu nového roku a tedy i sezony a využije možnost nabízejícího se "super týmu".

V čele sestavy by měl být velezkušený hráč Ladislav "GuardiaN" Kovács, který po konci v mezinárodním týmu Singularity hledá angažmá. Okolo něj by se měla vytvořit na papíře silně vypadající soupiska. Jejíž součástí by měli být bývalí spoluhráči z ENTERPRISE a BRUTE, slovenské duo Adejis a Matys
Sestavu by měl také posílit Lukáš "sAvana1" Litner, který vyletěl během posledních měsíců vzhůru a nyní dost možná poprvé v profi kariéře změní tým. Posledním členem soupisku by měl být současný hráč Entropiq Prague Filip "AJTT" Dolenský.

Soupisku Sampi by podle spekulací mohl být dosavadní trenér Dynamo Eclot, učitel Jakub "bfull" Kokoška. Zde zůstává největší otázka. Relativně nový trenér si prochází zajímavým angažmá a je ve vzduchu, zda by "jen tak", opustil dosavadní svěřence a organizaci, která jej vytáhla.

Posledním krokem zůstává samotné oznámení soupisky, které podléhá také tomu, jak se budou chovat ostatní organizace. Rovnou 3 z 5 hráčů totiž mají současné angažmá a jen těžce jej jejich zaměstnavatelé pustí bez adekvátní náhrady. V podstatě tak Sampi mohou spustit velmi zajímavý přestupový kolotoč.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.