CS:GO

Entropiq zveřejní plány na začátku února. Nemáme v plánu svět CS:GO opouštět, zní z organizace

Entropiq zveřejní plány na začátku února. Nemáme v plánu svět CS:GO opouštět, zní z organizace
7. 1. 2023
  |  

Jak to dopadne se CS:GO sestavou Entropiq (Prague)? Organizace zřejmě vyčkává na další možné přesuny a sama ohlásila, že následující plány zveřejní začátkem, ale svět CS:GO opouštět nechce.

Kolotoč možných přestupů už čeká zřejmě jen na finální potvrzení některého z aktérů. To přivádí do rozpaků nejen některé z hráčů, ale i samotné fanoušci, kteří touží potom vědět, kdo vlastně bude za jejich oblíbenou organizaci v roce 2023 nastupovat.

Klidnými mohou zůstat fanoušci Entropiq. Česká organizace s velkým mezinárodním přesahem se totiž sama nechala slyšet, že vody CS:GO jen tak neopustí a již začátkem února zveřejní informace o dalším postupu.

"Michal "leckr" Kadlíček nám všem bude chybět, ale když něco končí, tak i něco nového začíná. My rozhodně nemáme v plánu svět CS:GO opouštět, a kam se bude dále ubírat naše cesta se dozvíte začátkem února," uvedla organizace Entropiq na svém Facebook profilu.

Nabízí se tak jednoduchá úvaha, zda nejde jen o "koupení" několika týdnů času pro dotažení plánů a případnou rozvahu nad tím, jak se zachovají další česko-slovenské organizace ve snaze případně získat některé z hráčů Entropiq. Variantoumůže být i čekání na to, jak se trh pohne a kteří hráči zůstanou volnými pro případné složení sestavy, která se zdá, že kostru v podobě AJTTa a MoriiSka má. 

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC
 
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.