League of Legends

Entropiq postupují z druhého místa, BRUTE v Evropě neobstáli

Entropiq postupují z druhého místa, BRUTE v Evropě neobstáli
15. 8. 2023
  |  

EMEA Masters play-in fáze pro české fanoušky nepřinesla zklamání, ale ani přehnané nadšení. Domácí jednička postupuju do bo3 duelu, BRUTE dle papírových očekávání po skupinách končí.

Entropiq i ve druhém dni svého působení zopakovali výhry proti 7AM a White Dragons, přesvědčivé výkony ale nedokázali přetavit ve větší potrápení favorita FUT, třeba tak jak se jim to povedlo ve včerejších zápasech. 

Tentokrát si FUT výhru v klidu pohlídali, Entropiq tak čekají na los a doufají, že je nebude čekat francouzská nasazená trojka Team GO.

EMEA Masters Summer Play-in  2023 | Zdroj: Leaguepedia

BRUTE se postupovému zázraku bohužel ani nepříblížili, ačkoliv proti Anubis hráli zajímavou partii, hned po této porážce ale za stavu 0:4 věděli o nulových šancích na postup a zbytek skupiny dohrávali jen z povinnosti. 

I tak se ale pro organizaci a hráče jedná o skvělou zkušenost do budoucna, samotným postupem do turnaje předčili všechna očekáváním.

Entropiqu vyšel los a vyhne se silnému týmu z LFL. V BO3 duelu si zahraje si portugalskými GTZ Esports ve čtvrtek od 17:00.

Zdroj úvodní fotografie: Riot Games

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč