League of Legends

Entropiq podepsal Jackiska a francouzského junglera, tým cílí na evropský úspěch

Entropiq podepsal Jackiska a francouzského junglera, tým cílí na evropský úspěch
21. 1. 2023
  |  

Nejúspěšnější česká organizace minulého roku do toho nového vstupuje s neméně nabitou sestavou, nejen díky udržení klíčových hráčů, ale především zásluhou podepsání perspektivních posil.

Věrným fanouškům udělalo radost udržení ikony týmu i domácí scény Petra "Denyka" Haramacha, nejlepšího toplanera Mastercard Hitpoint Masters v roce 2022 Ondřeje "Robocopa" Skleničku a talentovaného rumunského střelce Cosmina "Khantose" Florina Leontina Dănilu.

Tým opustil turecký jungler Mustafa "Rames" Korkmaz, který se bohužel z důvodu odmítnutého víza k týmu nemohl za dobu angažmá osobně připojit, a midlaner Nguyễn "Eren" Đức Anh, který narozdíl od spoluhráčů v určitých fázích sezóny neukazoval dostatečnou konzistenci.
Sestava týmu Entropiq pro rok 2023 | Zdroj: představující video týmu Entropiq
Nové akvizice spadají do kategorie obrovských talentů. Z Dynama Eclot přichází Adam "Jackisek" Jeřábek, který minulého zaměstnavatele v základní části léta 2022 pomohl vytáhnout na překvapivé 1. místo a předváděl atraktivní hru, která mu přinesla mnoho fanoušků i pozornosti.

Z francouzské druhé ligy pak pražská organizace přivádí slibného junglera s úspěchy v soloQ. Lanzo "Zicsi" Ciajolo buide patřit mezi hráče, které se v této sezóně vyplatí na domácí scéně sledovat pozorně, kvalita druhé divize LFL je totiž na druholigové úrovni bezkonkurenční.


Jak se týmu bude dařit můžete sledovat od 27. 1. na Twitchi Hitpointu, úvodní duel Entropiq sehrají s BRUTE.

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč