League of Legends

Entropiq počtvrté šampiónem Hitpointu, GLORE ve finále neodporovali

Entropiq počtvrté šampiónem Hitpointu, GLORE ve finále neodporovali
30. 3. 2024
  |  

Nejlepší český tým posledních let sebral už čtvrtou pomyslnou hvězdičku do sbírky domácích titulů, když před domácím publikum bez sebemenších problémů oplatil semifinálovou porážku týmu GLORE.

Mělo to být další památné finále a zajímavý zápas díky očekáváním, které GLORE nastavili díky výhře nad Entropiq v prvním kole playoff. Jenže výhra 3:1 z minulosti do přítomnosti nakonec nijak nepromluvila. Entropiq jen potvrdil, jak daleko od ostatních českých týmů v současnosti je.

V první hře si GLORE připsali kill v první a pak až ve 25. minutě, Entropiq nastavili dominantní midgame, ve které si jeho soupeř nemohl najít vůbec nic.Předpokládalo se, že jde jen o navázání na dobrý výkon ze včerejška, kterým se Entropiq naladili na dnešní den. 

Druhá hra ovšem tyto myšlenky rozprášila. Entropiq na stage přišel s picky, jako Yasuo pro marksmana Strodeho a GLORE se vyhrané hry ve Svitavách nedočkali ani na druhý pokus, tentokrát byli poraženi ještě drtivěji.

Do třetí hry tak nezbývalo doufat, že finále přece jen nabere trochu napínavosti a vyhneme se nejrychlejšímu možnému průběhu, který Entropiq proti BRUTE předvedli v minulé sezóně. Tyto obavy se ale naplnily, Entropiq nedal soupeři žádnou šanci a Raining tak prohrál druhé finále v řadě poměrem 0:3.

Oba týmy nás budou reprezentovat v evropském turnaji EMEA Masters, kde budou především Entropiq doufat v úspěch, kterého se ještě v Evropě za čtyři pokusy nedočkali.


Zdroj úvodní fotografie: Hitpoint

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč