CS:GO

Entropiq otočili zápas s ENTERPRISE a postupují do zápasu o play-off

Entropiq otočili zápas s ENTERPRISE a postupují do zápasu o play-off
24. 3. 2023
  |  

Zápas poražených mezi Entropiq a ENTERPRISE nabídl divákům skvělou podívanou. Skvělý obrat na overpassu a přesvědčivý výkon na mirage zajistil hráčům EIQ postup do rozhodujícího zápasu. ENTERPRISE naopak na turnaji končí.

ENTERPRISE vs. Entropiq

Výsledek - 0:2 
  • de_overpass | 23:25 (12:3)
  • de_mirage | 7:16 (5:10)
  • de_inferno

Právo prvního výběru připadlo na tým Entropiq a ti si za svou mapu vybrali overpass. K překvapení všech to však byli ENTERPRISE, kteří dominovali celou první polovinu a do změny stran šli s vedením 12:3. Ani po změně stran to s mezinárodní sestavou Entropiq nevypadalo nejlépe, jelikož jejich soupeři získali první dvě kola druhé poloviny a na mapě svítilo skóre 14:3. Následně se hra otočila o 180 stupňů a na mapě začali zářit Entropiq, kteří se do mapy dokázali vrátit a dostat overpass do prodloužení. Po dvou vyrovnaných prodloužení se rozhodlo až v tom třetím, kdy dokázali Entropiq uhrát dvě kola za T stranu a vyhrát 23:25.

Na druhé mapě začali lépe Entropiq, kteří si po vyhraném pistol roundu dokázali vybojovat tříbodový náskok za stavu 1:4. ENTERPRISE dokázali odpovědět třemi koly v řadě a srovnat stav na 4:4. To bylo však naposledy, co se EP dostali na dostřel svému soupeři. Entropiq si začali budovat náskok, první polovinu vyhráli 5:10 a ani po změně stran v tempu nepolevili. Leckr a spol. si po změně stran připsali pouhá dvě kola a po prohře 7:16 končí ve skupině na posledním místě.

Jejich soupeři z Entropiq se utkají ještě v neděli od 19:00 s poraženým z dvojice SINNERS/Sampi.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.