CS:GO

Entropiq měli zájem o beastika. Jednání (zatím) krachla a český IGL zůstává v SINNERS

Entropiq měli zájem o beastika. Jednání (zatím) krachla a český IGL zůstává v SINNERS
14. 7. 2023
  |  

Mohl to být dost možná přestup roku na domácí CS:GO scéně. Organizace Entropiq si brousila zuby na příchod českého in-game leadera Sebastiana "beastik" Daňa z konkurečních SINNERS. Dle všeho je však nyní přestup na bodě mrazu.

Organizace Entropiq si v červnu přišla do SINNERS pro AWP hráče Davida "forsyy" Bílého, a u něj nemuselo zůstat. Další variantou totiž mohl být, a teoreticky stále je, příchod také českého in-game leadera Sebastiana "beastik" Daňa. Podle dostupných informací se však aktuálně jednání neposunula a hráč pokračuje v SINNERS.

"Jsme samozřejmě nadšení, že Seba zůstává, protože si takhle prozatím udržíme naši aktuální sestavu. Kluci se beze změny můžou soustředit na svoji hru a snad budeme útočit začátkem příštího roku na RMR," uvedl CEO SINNERS Esports Moritz Straube pro portál PLAYzone.cz. Právě on také potvrdil, že Entropiq projevily zájem o nejlepšího IGL posledních let na tuzemské scéně, který měl dokonce povoleno s týmem tryoutit.

Zkušený český hráč Sebastian "beastik" Daňo je v organizaci SINNERS Esports od jejího založení v lednu 2020, a dokázal s ní stát v momentech velkých úspěchů i v období, kdy se celku až tolik nedařilo a dostával se pod tlak nejen ostatních celků, ale i fanoušků.

Závěrem roku mu však končí dosavadní kontrakt v české organizaci a o jeho budoucnosti není zatím rozhodnuto. CS:GO sekce však na úvod podzimní části sezony přejela Dynamo Eclot, což by mohl být onen důležitý moment, kdy by mohli SINNERS táhnout za jeden provaz pro důležitou část roku. Pak se však zřejmě uvidíme...

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.