CS:GO

Entropiq ke změnám v sestavě: „Čelili jsme závažným rozhodnutím. Chceme být TOP 3“

Entropiq ke změnám v sestavě: „Čelili jsme závažným rozhodnutím. Chceme být TOP 3“
22. 4. 2022
  |  

Organizace Entropiq se prostřednictvím tiskové zprávy vyjádřila ke změnám v sestavě Counter-Strike sekci Entropiq Prague. Z české sestavy se s příchodem rakousko-německého dua stává mezinárodní celek se zajímavými ambicemi.

Během čtvrtku se organizace Entropiq rozhodla oznámit změnu v sestavě "pražské" Counter-Strike sekci. Z čistě českého celku se stává mezinárodní line-up poté, co sekci opouští Filip "AJTT" Dolenský a Jan "HONES" Urválek, oba hráči působili v organizaci více než 600 dní, zároveň totiž přichází rakousko-německá dvojice Jonas "j1NZO" Jalowski a Michael "sesL" Higatzberge.

AJTT i HONES jsou oficiálně benchnuti a zůstává otázkou, kam se budou ubírat jejich kroky. První jmenovaný byl spojen s přestupem do Sampi, sám founder organizace Jakub Jankto to ale popírá

HONES se vyjádřil na Twitteru následovně (volný překlad z anglického Tweetu): „Jak víte, byl jsem posazen na lavičku. Moje motivace nebyla v posledních týdnech/měsících na místě, protože ve hře nic nefungovalo a nemohli jsme najít řešení. Klukům přeji hodně štěstí a doufám, že zase vyhrají. Teď musím spravit nějaké osobní věci a v budoucnu se vrátím.“ 
„Po neúspěchu na důležitém turnaji Tipsport CS:GO Bratislava 2022 jsme se ocitli v situaci, kdy musíme konat. Čelili jsme závažným rozhodnutím, na které jsme měli v rozběhnuté sezoně velice krátký čas. Věřím, že jsme vybrali progresivní hráče, a že budeme úspěšní i s výběrem nového trenéra a herního analytika. Přeji si, aby se karta začala obracet ve prospěch týmu Entropiq Prague a změny přispěly k herním úspěchům,“ uvedl v oficiální tiskové zprávě Game Director Entropiq Pavel Klaban. 

Tým zároveň deklaruje a uvádí, že je cílem napsat novou etapu, jejíž cílem bude dosažení TOP 3 na domácí scéně. Právě na zmíněném turnaji v Bratislavě Entropiq vybouchli a v nejrychlejším možném čase se s turnajem rozloučili. 

Nová sestava dostane šanci ukázat se rovnou dnes. V pátek večer se v BO1 zápase totiž Entropiq Prague utkají s eSubou v rámci Y-GAMES PRO Series 2022. 

K celé situaci se vyjádřil také CEO Entropiq Daniel Kloud: „Angažmá Jonase "j1NZO" Jalowskiho a Michaela "sesL" Higatzbergera vlilo našemu týmu novou krev do žil. Přesto, že se náš klub vyznačuje trpělivostí a rozvážností, umíme otočit kormidlem, a když se nedaří, tak jsme připraveni udělat změny.“

Na Entropiq Prague čeká těžká práce ve snaze a cestě za úspěchy na domácí scéně. Účast v Sazka eLEAGUE, Y-GAMES PRO Series nebo třeba také ESEA Advanced jsou dobrým předpokladem získat zajímavé zkušenosti, výsledky a potažmo také úspěchy.

Zdroj úvodní fotografie: CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.