League of Legends

Entropiq i BRUTE stoprocentní, Dynamo Eclot porazilo Saviors

Entropiq i BRUTE stoprocentní, Dynamo Eclot porazilo Saviors
26. 1. 2024
  |  

Druhé kolo Mastercard Hitpoint Masters přineslo atraktivní souboje nejsilnějších celků s jejich možnými vyzyvateli a také potenciální souboje o záchranu a dostatek bodů pro vyhnutí se Relegations.

V prvním střetu domácí jednička Entropiq v kontrolované hře s explozivní early game přejela GLORE, kterým se nepodařilo aktivovat midlanera Envy Carry. Místo toho midař Entropiqu Many nafeedil svou Tristanu, pobral objectivy a nasměroval celek k vítězství, které i po menších chybách po 31 minutách přišlo.

V duelech celků bez výhry vítězství byli úspěšní UNiTY a Dynamo Eclot. UNiTY proti Sigmě Olomouc začali fantasticky, urvali čistý ace a tři draky. Poté i přes menší chybu vzali zadarmo Barona a postupnými kroky dokráčeli k vítězství. 

Mastercard Hitpoint Masters Spring 2024 po druhém kole | Zdroj: Leaguepedia

V případě Dynama se vítězství nerodilo vůbec snadno, duel s Europe Saviors totiž šel až do 50. minuty. Nervózní zápas plný týmových i individuálních chyb rozhodl fight před Elder drakem a Makkova výborná Gwen.

Program uzavřela další prohra eSuby proti týmu BRUTE. Modrá krev pokračuje proti BRUTE po pětimapové sérii proher s jednou porážkou navíc a společně s Entropiqem tedy BRUTE vedou nejvyšší domácí soutěž.

Další hrací den nás čeká v úterý od 16 hodin na Twitchi Hitpointu.


Zdroj úvodní fotografie: Hitpoint

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč