CS:GO

Entropiq hledají pro pražskou sekci trenéra a analytika

Entropiq hledají pro pražskou sekci trenéra a analytika
20. 4. 2022
  |  

Oficiální nabídku práce vypsala organizace Entropiq na pozice hlavního trenéra a analytika CS:GO sekce Entropiq Prague. Jaké jsou požadavky?

„Máte na to, abyste dovedli skupinu ambiciózních hráčů na zcela novou úroveň? Přidejte se k řadám jednoho z nejprestižnějších esportových klubů ve střední Evropě!,“ zní v úvodu inzerátu na stránkách entropiq.gg k pozicím hlavního trenéra a analytika pro Entropiq Prague.

Tým poté, co skončil Dán Allan "Rejin" Petersen, zůstal bez analytika/trenéra a tuhle mezeru chce management organizace nyní zacelit. V požadavcích organizace uvádí, že se hledá člověk s více než roční zkušeností v esportu na obdobné, nebo vyšší, pozici. 

Na domácí scéně mnoho (volných) trenérů není. Otázka tudíž je, zda se Entropiq Prague vědomě rovnou nebudou dívat do zahraniční na obdobnou volbu jakou byl Rejin. Dost možná však vlastní kontakty nepřinesly úspěch a právě proto česká organizace zveřejnila vlastní inzerát.

Pokud by někoho inzerát zajímal, naleznete jej na entropiq.gg, kde jsou také všechny požadavky a informace, jak na inzeráty odpovědět.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.