CS:GO

Entropiq Future pouští jednoho z největších domácích talentů. Kam zamíří luke?

Entropiq Future pouští jednoho z největších domácích talentů. Kam zamíří luke?
9. 12. 2022
  |  

Česká organizace Entropiq oznámila na sociálních sítích změnu ve své akademii s názvem Entropiq Future. V ní skončil teprve patnáctiletý domácí talent Lukáš "luke" Vánský.

Velkým otazníkem zůstává budoucnost a další potenciál projektu Entropiq Future. Právě v něm dnes totiž skončil mladičký Lukáš "luke" Vánský, kterému se v zákulisí domácí scény predikovala velká budoucnost ve světě CS:GO. Tým přitom v aktuálním ročníku mezinárodních soutěží hrál ESEA Main, jako první česko-slovenská akademie, kde skončil po základní části se sympatickým skóre 7:7.

Okolo odchodu hráče, který patřil a patří k největším prospektům tuzemské scény, se tak vyskutuje celá řada otázka včetně té: Proč Entropiq Future opustil?

Navíc před letní částí Sazka eLEAGUE dokonce figuroval na soupisce Entropiq Prague jako potenciální stand-in, a byť se v tu dobu kolovaly informace, že se s jeho zapojením do hry spíše nepočítá a tým hledal aktivně doplnění rosteru, už tak to byla velká pocta a výzva. 

Nabízela by se také otázka, zda nejde o podobné dilema a problém, jako byl v případě hráče Sampi Habyzze, který skončil kvůli problematickému stíhání profesionální hraní a školy. Tady však tato možnost padá už jen proto, že sám luke na Twitteru dopoledne zveřejnil informace o tom, že hledá nové angažmá.
Sestava Entropiq Future včele se zkušeným Lastíkem | Zdroj: entropiq.gg
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.