League of Legends

Entropiq a eSuba stále stoprocentní, Sampi mají první výhru

Entropiq a eSuba stále stoprocentní, Sampi mají první výhru
20. 6. 2023
  |  

Mastercard Hitpoint Masters po pěti kolech stále ovládají domácí giganti eSuba a Entropiq, bez výhry zůstavají dvě organizace.

Čtvrté a páté kolo nejvyšší domácí soutěže v League of Legends nabídlo dva zajímavé střety týmů z nejlepší čtyřky, upevnění horní pozice pro BRUTE a na chvostu zanechalo dvě organizace bez výhry.

SINNERS drží své tradiční postavení týmu, který stabilně poráží všechny celky spodní poloviny tabulky, ale proti těm silnějším hry v základní části ligy nezískává. Ve střetu s eSubou opět nedokázali uspět, favorizovaný celek je stále bez porážky na vrcholu se skóre 5:0. Proti BRUTE naopak neměli Hříšníci příliš komplikací. BRUTE však tolik smutni nemusí, díky porážce Sampi zůstávají na děleném druhém místě se skóre 3-2.

Mastercard Hitpoint Masters - Zdroj: Leaguepedia
Spolu s eSubou na špici sedí Entropiq. Inside Games ani Dynamo Eclot obhájce titulu příliš neproškolili, Dynamo si svou povinnou výhru splnilo proti Cryptově. Ostravská organizace tak společně s Inside Games zatím nezaznamenala jediné vítězství. Sampi se ode dna odpoutali výhrou právě nad Cryptovou.

Další dvě kola v pátek 23. a v úterý 27. června nabídnou především souboj o první výhru mezi Cryptovou a ING, SINNERS s Entropiq a v 7. kole především domácí El Classico eSuba - Entropiq. Každé herní kolo sledujte od 16 hodin živě na Twitchi Hitpointu.


Zdroj úvodní fotografie: Hitpoint

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč