CS:GO

ENTERPRISE v nové sestavě do LORGAR Cupu? Takřka hotová věc

ENTERPRISE v nové sestavě do LORGAR Cupu? Takřka hotová věc
11. 6. 2023
  |  

Česko-slovenská organizace ENTERPRISE Esports by dnes měla takřka 100% nastoupit do uzavřené tuzemské kvalifikace mezinárodního turnaje LORGAR Cup s Josefem "MoriiSko" Maurencem a navrátilcem Robertem "manguss" Kasperem. Podaří se jí uspět?

Už před několika týdny, začátkem června, vyšly najevo informace týkající se možné změny v sestavě ENTERPRISE. Podle všeho by totiž měla skončit dvojice Martin "Pechyn" Pechoušek a Jakub "M1key" Krausko, která přišla začátkem roku z eSuby, kde tvořila úderné duo.

Náhradu si management ENTERPRISE vyhlédl ve dvojici dvou dalších kvalitních česko-slovenských hráčů. Těmi jsou Josef "MoriiSko" Maurenc, kterému vypršel koncem května kontrakt v Entropiq a Robert "manguss" Kasper, který si na lavičce ENTERPRISE dal pauzu, ale nyní by měl být zpět.

Právě tito dva hráči by měli doplnit sestavu ENTERPRISE pro uzavřenou česko-slovenskou kvalifikaci mezinárodního turnaje LORGAR Cup. Důkazem může být soupiska vytvořená na portále PLAYzone.cz při daném turnaji. Uzavřená kvalifikace se odehraje už dnes a 8 týmů v ní bojuje o 3 sloty do hlavní fáze akce s dotací $15,000.

Bez ohledu na sestavu by měl tým ENTERPRISE, spolu s Dynamo Eclot, patřit k jasným favoritům na postup. O další fázi se dále utkají také celky BRUTE, Team UNiTY, GLORE, eSuba, Game Pulse a SINNERS Academy.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.