CS:GO

ENTERPRISE uvolňují zahraniční hráče na transfer list. Kdo vykoupí h4rna, Blytze a trenéra SandeNa?

ENTERPRISE uvolňují zahraniční hráče na transfer list. Kdo vykoupí h4rna, Blytze a trenéra SandeNa?
22. 11. 2022
  |  

Přestupový kolotoč může začít. ENTERPRISE před malou chvíli oznámili, že si zahraniční členové sestavy mohou hledat nové angažmá a jsou oficiálně umístěni na přestupovou listinu.

Bulharský AWP hráč Deyvid "h4rn" Benchev, rumunský rifler Raul "Blytz" Gligor a trenér Rasmus "SandeN" Sanden si s největší pravděpodobností budou hledat pro novou sezonu angažmá. Organizace ENTERPRISE totiž dnes na Twitteru potvrdila, že jsou hráči umístěni na přestupovou listinu a zájemci ji mohou kontaktovat.

Není tajemstvím, že právě sniper Deyvid "h4rn" Benchev vytáhl ENTERPRISE trn z paty, když dokázal nastoupit do role AWP a ihned se stal klíčovým stavebním kamenem organizace, dotáhl tým k druhým místům v jarní edici Sazka eCUP a Sazka eLEAGUE, posléze také k titulu z podzimních FOR GAMES - Sazka eLEAGUE Finals a do TOP 4 Tipsport CS:GO MČR.

Deyvid "h4rn" Benchev
Raul "Blytz" Gligor
Stejně tak měl důležitou roli Blytz, který patřil k individuálním stavebním kamenům celku v cestě za úspěchy. On, stejně jako dánský trenér, se však mohou dívat po nových esportových domovech.

V případě úspěšných přestupů se tak ENTERPRISE otevírá cesta k přivedení dalších hráčů, dost možná se opět otočí na domácí rybníček, ve kterém sice není mnoho možností, kde získat kvalitní AWP, ovšem s balíkem peněz v zádech za přestup, by to asi nemuselo být takovým problém. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.