CS:GO

ENTERPRISE otočili zápas se SINNERS a připisují si 3. místo

ENTERPRISE otočili zápas se SINNERS a připisují si 3. místo
18. 9. 2022
  |  

Zápas o 3. místo na MČR Tour Praha proti sobě přisoudil SINNERS a ENTERPRISE. ENTERPRISE zvládli otočit nepříznivý vývoj utkání a porazili své soupeře 1:2.

V zápase poražených na sebe narazili hráči SINNERS proti hráčům ENTERPRISE. SINNERS ve včerejším duelu nestačili 1:2 na kosovský celek Bad News Eagles. ENTERPRISE nezvládli svůj zápas s Dynamem Eclot a prohráli 0:2.

SINNERS vs. ENTERPRISE

Veto přineslo pro tento duel zajímavé mapy. ENTERPRISE si zvolili mapu mirage, na níž SINNERS včera zničili Bad News Eagles. SINNERS si zvolili svou nejoblíbenější mapu, kterou je overpass. Decider připadl na inferno.

Vstup do úvodní mapy se vydařil lépe hráčům ENTERPRISE, kteří po vyhraném pistol roundu zvládli i následující dvě kola. Poté se však hříšníci rozjeli velmi obdobně jako ve včerejším utkání s Bad News Eagles a v následujících šestnácti kolech pustili ENTERPRISE pouze ke dvěma kolům. ENTERPRISE se dokázali dostat do hry až za nepříznivého stavu 14:5. Přestože se snažili tento stav ještě zvrátit a vyhrát několik kol v řadě, byli to hráči liberecké organizace, kteří si pohlídali zbytek mapy a vyhráli 16:10. Hlavním strůjcem vítězství se stal ZEDKO, který na mapě mirage nastřílel 29 killů.
Zedko byl hlavní postavou úvodní mapy, kterou SINNERS vyhráli 16:10
Stejně jako do úvodní mapy naskočili ENTERPRISE na overpass lépe. Tentokrát však dokázali držet vyšší tempo než hráči SINNERS a po první polovině vedli 10:5. V druhé polovině začali lépe hříšníci, kteří vyhráli pistol round. I tak měli ve většině kol hlavní slovo ENTERPRISE a dokázali svého soupeře přehrát 8:16. Velký podíl na tomto vítězství měli Blytz se systemem. Rumunský střelec byl nezastavitelný a nastřílel 27 killů. System sice tolik killů nepřinesl, ale v důležité momenty dokázal svůj tým podržet.
Blytz se Systemem byli hlavními postavami druhé mapy.
Na třetí mapu naskočili poprvé v této sérii lépe hráči SINNERS, kteří vyhráli první tři kola. ENTERPRISE však v první polovině rozhodně nebyli pozadu. System navázal na svou předchozí mapu a také se konečně probral h4rn, jemuž se do této chvíle na turnaji příliš nedařilo. I přes velmi dobrý výkon výše zmíněné dvojice se do změny stran šlo za nejmenšího možného rozdílu, 7:8 pro ENTERPRISE. Začátek druhé poloviny byl plně v režii hráčů EP, kteří se dostali do vedení 8:14. SINNERS se sice pokusili o comeback, ale ENTERPRISE dokázali zápas dotáhnout do vítězného konce a po výhře 12:16 dokázali otočit celý zápas.

ENTERPRISE si tak připisují 3. místo na MČR Tour Praha a odnáší si 115 tisíc Kč. SINNERS se musí smířit se 4. místem, které je pro tento tým určitě zklamáním.

SINNERS vs. ENTERPRISE: 1:2
  • de_mirage 16:10 (10:5)
  • de_overpass 8:16 (5:10)
  • de_inferno 12:16 (7:8)

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.