CS:GO

ENTERPRISE dlouho bez AWP nezůstávají, díru po forsyym záplatuje NIO

ENTERPRISE dlouho bez AWP nezůstávají, díru po forsyym záplatuje NIO
12. 1. 2022
  |  

Ani ENTERPRISE nezahálí, po přestupu Davida "forsyy" Bílého do SINNERS se sestava kolem Erika "The eLiVe" Sitha rozrostla o mladého snipera Dominika "NIO" Maxiana.

Hříšníci se do přestupového trhu vrhli po hlavě a po odchodu oskara sáhli do řad svého největšího soka na CZ/SK scéně, týmu ENTERPRISE, ze kterého odkoupili forsyyho. Bylo tak jasné, že EP budou muset v co nejkratší době sehnat náhradu za jednoho z nejlepších sniperů naší scény a sáhli po dravém a talentovaném mládí, do nové sezony vstupují s Dominikem "NIO" Maxianem.

Dvaadvacetiletý Slovák je přitom jedou ze zajímavých kominací mladé pušky a zároveň i zkušeného kanonýra. Do ruchu tuzemské scény vstoupil již v roce 2016, kdy se na MČR ukázal v dresu Majestic Lions, nějakou dobu pobyl i v Dark Tigers, nejvýznamnější stopu ale učinil v dresu eSuby.
Nejvíce zkušeností Dominik "NIO" Maxian nabral v dresu eSuby | Zdroj: esuba.eu
Právě ve službách modré krve získal hned třikrát cenný kov z 1. COOL LIGY, jeden bronz si odnesl i z letního splitu Sazka eLEAGUE 2020. S eSubou bral i další umístění včetně turnajů na hranici evropské scény, labutí písní v této organizaci pak pro něj bylo první místo na AORUS MČR Tour, po které se s týmem rozloučil.

Poslední zápisy do životopisu pak NIO přidal během působení v Cryptově, se kterou vybojoval postup do 1. COOL LIGY, a v týmu eEriness MARVO, kde se ukázal během MČR jako náhradník a skvělými výkony si říkal o místo v některé ze sestav pro sezonu 2022. Není tak divu, že po tomto slovenském střelci sáhli právě ENTERPRISE, kteří s novou posilou, kterou na sociálních sítích oznámili krátce po odchodu forsyyho, bezesporu budou chtít pokračovat v jízdě, kterou loňským rokem započali.

Author photo
Jakub "Koty" Kotajny Student žurnalistiky na FSV UK, který se vydal na dráhu tuzemského CS:GO komentátora a redaktora.