FIFA

Emerickson se na další 4 roky upsal Spartě. Končí tak spekulace o možném odchodu

Emerickson se na další 4 roky upsal Spartě. Končí tak spekulace o možném odchodu
7. 7. 2021
  |  

Populární stream a vítěz nedávné COOL Ligy prodloužil kontrakt se Spartou o další 2 roky, plus 2 roky jsou další možná opce.

Sparťanský hráč Emerickson se dohodl s vedením esport týmu na Letné v pokračování spolupráce. Brněnský rodák žijící v Ostravě bude minimálně do poloviny roku 2023 (+ 2 další roky opce) hájit barvy AC Sparta eSports. 

Dlouho očekávaný podpis na domácí FIFA scéně je tady. Jan "Emerickson" Krupička dnes odpoledne oznámil na svých sociálních sítích pokračování v rudém dresu. Nebylo to totiž jediná volba. Nabízel se také přestup do jiné z tuzemských organizací.

Mám radost, že Vám dnes mohu oznámit, že jsme se s AC Sparta Praha eSports domluvili na prodloužení kontraktu a budu pokračovat ve Spartě další 2 roky!
Emerickson
Hráč AC Sparta eSports
Nedávno zvítězil v COOL Lize, v eLEAGUE se taky patřil mezi nejlepší, patřil do dvojice českých eReprezentantů a do toho je největším česko-slovenským FIFA streamerem. Nejenom těmito výsledky dokázal a popularitou si řekl Emerickson o kvalitní kontrakt nejen po stránce výdělku, ale i délky. 
Sparta a Emerickson se dohodli na pokračování spolupráce minimálně do poloviny roku 2023, tedy prodloužení v tuto chvíli o 2 roky. Navíc smlouva obsahuje opci na prodloužení o další 2 roky. Teoreticky tak další 4 roky uvidíme domácího hráče v barvách AC Sparta eSports. To samo o sobě dělá z této smlouvy jednu z nejdelších mezi hráčem a týmem, které na česko-slovenské scéně byly podepsány.

Otázkou je osud jeho spoluhráčů. Například TheJohny se na podzim loňského roku nechal slyšet, že cílem pro 2021 je právě pokračování ve spolupráci se Spartou a také ve streamování na Facebooku.


Zdroj úvodní fotografie: Facebook @iEMERICKSON
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.