CS:GO

eEriness porazili akademii SINNERS a ukončili jejich cestu turnajem

eEriness porazili akademii SINNERS a ukončili jejich cestu turnajem
25. 3. 2023
  |  

V zápase poražených skupiny "B" Tipsport CS:GO Praha se proti sobě postavili hráči eEriness a akademie SINNERS. Zápas dokázali dotáhnout do vítězného konce eEriness, kteří si tak v neděli zahrají o postup do play-off. Pro SINNERS AC turnaj končí.

Zápas o setrvání v turnaji proti sobě postavil poražené z úvodních zápasů, jmenovitě eEriness (prohra 14:16 proti Cryptova) a SINNERS AC (prohra 7:16 s DNE). eEriness do tohoto zápasu nastoupili s jednou změnou v sestavě, kdy švédského Rasmuse "kreaz" Johanssona nahradil Adam "WolfY" Andersson (na fotce), který si prošel ve své kariéře celky jako ECSTATIC, či fnatic Rising.

eEriness vs. SINNERS AC

Výsledek - 2:1
  • de_ancient | 16:5 (12:3)
  • de_overpass | 11:16 (5:10)
  • de_mirage | 16:7 (9:6)

Hned na úvodní mapě byla vidět hrubá síla týmu eEriness. Ti dokázali naprosto ovládnout úvodní polovinu na ancientu a svému soupeři povolili pouhá tři kola. V druhé polovině dokázali hráči SINNERS AC vyhrát pistol round i následné sedmnácté kolo a stáhnout alespoň na 12:5. Poté ale opět úřadovali eEriness, kteří si připsali čtyři kola v řadě a vyhráli první mapu 16:5.

Druhá mapa nabídla o poznání vyrovnanější bitvu. Na mapě overpass se týmy přetahovali od úvodního kola až do stavu 5:5. Poté však začalo dařit více SINNERS AC, kteří si připsali pět kol v řadě a vyhráli první polovinu 5:10. Po změně stran pokračovala přetahovaná na jejímž konci se z vítězství 11:16 radovali hráči SINNERS AC. Ti tak vyrovnali na 1:1 a poslali zápas na mirage.

Decider začali lépe eEriness, jenž si hned na úvod připsali 6 kol v řadě a odskočili svému soupeři. Akademie SINNERS dokázala do konce první poloviny hrát se svým soupeřem vyrovnanou partii a snížit na 9:6. Druhá polovina již patřila pouze eEriness. Ti povolili svým soupeřům jediné kolo a dotáhli decider k vítězství 16:7. Celou sérii tak zvládli 2:1.

eEriness postupují touto výhrou do rozhodujícího zápasu o play-off. V něm narazí na Cryptovu, s níž prohráli v úvodním zápase 14:16. Pro SINNERS AC turnaj po dvou prohrách končí.

Zdroj úvodní fotografie: HLTV

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.