FIFA

e:LIGA zná vítěze. Finále jasně ovládli hráči FK Pardubice

e:LIGA zná vítěze. Finále jasně ovládli hráči FK Pardubice
5. 4. 2021
  |  

Bez šance. SK Slavia Praha nedostala proti dvojici hráčů z FK Pardubice šanci a po výsledku 3:0 berou sešívaní stříbrné medaile.

FK Pardubice a SK Slavia Praha. Dva týmy, které v konkurenci dalších 16 prvoligových celků uspěli a postoupili do finále, ze kterého si vítěz odnese 80 000 korun, trofej druhých e:LIGA vítězů a také nasazení do kvalifikací v rámci Global Series. Vítězství po velmi rychlé sérii míří do tábora Pardubic.

Grandfinále nabízelo střetnutí čtveřice hráčů, kteří se dlouhodobě ukazují v popředí domácí FIFA scény a tak bylo jasné, že může dojít na velkou a potažmo i dlouhou bitvu o titul krále domácí FIFY. 
Dramatičnost série ovšem od začátku nepřipouštěl ani Miki, ani Seron, oba hráči, kteří ještě donedávna oblékali dres Sampi, předváděli naopak velmi ofenzivně laděné výkony, na které Drmi ani Kubajz nemohli najít odpověď.

Nejprve v souboji jedniček obou celků uspěl Miki nad Drmim v poměru 3:1. V druhé bitvě se Cpt.Kubajz nadechoval ke comebacku, ale čas mu již nezbyl, když dokázal snížit až v samotném závěru a tentýž hráč prohrál nejtěsnějším možným rozdílem i 3. zápas, kdy padl s Mikim 0:1.

Místo dramatické série tak vznikl tah na jednu bránu, tu slávistickou. FK Pardubice neztratili ani hru a po vítězství v séri 3:0 se staly vítězi e:LIGY.

Když jsme viděli Slavii se Spartou na streamu, mohli jsme se připravovat na Drmiho i Kubajze.
Miki
V rozhovoru po finále
Oba hráči v pozápasovém rozhovoru neskrývali radost a těšil je především fakt, že jsou mezi 4 hráči, kteří budou reprezentovat Českou republiku právě v kvalifikaci na Global Series.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.