League of Legends

Dynamo tradičně jeden krok od vysněné Evropy, v cestě opět stojí eSuba

Dynamo tradičně jeden krok od vysněné Evropy, v cestě opět stojí eSuba
27. 3. 2023
  |  

Semifinále Mastercard Hitpoint Masters opět nabídne pokus DNE dokráčet do EMEA Masters a zahrát si tak prestižní evropský pohár, proti bude stát tradiční účastník v černomodrém dresu.

Počtvrté v řadě Dynamo Eclot stojí na prahu EMEA Masters bez úspěšného postupu, potřetí v řadě bude posledním soupeřem eSuba. V úterý od 16 hodin se v bo5 sérii DNE pokusí překročit svůj vlastní stín s hráčem, který organizaci tyto cíle dvakrát pošlapal. Domácí titulový rekordman Jejky totiž tentokrát bude čelit týmu, kterému většinu kariéry pomáhal na vrchol.

Modrá krev nejde do souboje ideálně naladěná, proti Entropiq se eSubě nepodařilo zvládnout uhrát jedinou mapu a zcela jasně zůstala za očekáváním. Naopak Dynamo snadno vynulovalo SINNERS a momentum je tak zcela na straně pardubické organizace.
Mastercard Hitpoint Masters Spring playoff 2023 | Zdroj: Leaguepedia
Klíčový bude právě souboj v jungli, Tynx bude muset proti Jejkymu předvést své zkušenosti z nejvyšší evropské úrovně, Dynamo se totiž může spolehnout na skvělý a dlouhodobě sehraný bot i na zlepšující se výkony solo linek. 

DNE navíc nebude pod tlakem hraní na stage, jelikož se semifinále tentokrát bude hrát online, což by po předchozích zkušenost mělo Dynamu svědčit. Jak se ale ukázalo historicky už tolikrát, eSuba vždy dokáže v klíčových momentech playoff přeřadit na vyšší stupeň.

Bo5 o Evropu a domácí finále sledujte od 16:00 na Twitchi Hitpointu.

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč