CS:GO

Dynamo Eclot zničilo i Cryptovu a zajistilo si postup do play-off

Dynamo Eclot zničilo i Cryptovu a zajistilo si postup do play-off
25. 3. 2023
  |  

Dynamo Eclot si po SINNERS AC nebralo servítky ani s ostravskou organizací Cryptova, kterou porazili přesvědčivě na dvou mapách. Tato výhra pro DNE znamená postup do play-off z prvního místa. Cryptova bude muset zaojovat ještě v neděli.

Dynamo Eclot vs. Cryptova

Výsledek - 2:0
  • de_vertigo | 16:7 (11:4)
  • de_inferno | 16:4 (12:3)
  • de_ancient

Jen pár chvil po SINNERS AC okusili sílu Dynama Eclot i hráči Cryptovy. Úvodní mapa, kterou se stalo vertigo, byla vyrovnaná pouze do stavu 5:4. Poté začali hráči pardubické organizace dominovat a vyhráli první polovinu přesvědčivě 11:4. Po změně stran vyhráli hráči DNE i úvodní pistol round, připsali si následná dvě kola a za stavu 14:4 byli blízko vítězství první mapy. Cryptova dokázala do konce mapy urvat ještě tři kola, na víc se však nezmohla a odnesla si z vlastního picku porážku 16:7.

Druhá mapa měla ještě jednoznačnější průběh, než ta první. Dynamo odskakovalo svému soupeři od prvních kol a první polovinu si připsalo poměrem 12:3. Po změně stran povolili Ecloti Cryptově jen jedno jediné kolo a připsali si přesvědčivé vítězství 16:4. Celou sérii tak ovládli poměrem 2:0.

Dynamo Eclot se tak po SINNERS stávají druhým postupujícím do play-off, které startuje 7. března. Cryptova bude mít šanci zabojovat o play-off ještě v neděli, kdy v rozhodujícím zápase vyzve vítěze zápasu eEriness/SINNERS AC.


Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.