League of Legends

Dynamo Eclot smazalo SINNERS 3:0 a postupuje do boje o EMEA Masters

Dynamo Eclot smazalo SINNERS 3:0 a postupuje do boje o EMEA Masters
21. 3. 2023
  |  

Pardubická organizace v klíčovém duelu prvního kola playoff Mastercard Hitpoint Masters porazila SINNERS a zahraje si znovu tradičně sérii o kýženou jízdenku do pohárové Evropy.

Přitom série měla být vyrovnaným bojem, oba týmy měly velmi slušnou základní část a vzrůstající výkonnost, v tabulce je oddělil až tiebraker, který ovládlo DNE. SINNERS vypadali, že po nepovedených splitech opět zasáhnou i do bojů o EMEA Masters. Jenže Dynamo se perfektně připravilo a pošlapalo sny Hříšníků.

Ti totiž třikrát připravili víceméně stejnou kompozici se stejným plánem, dostat Strodeho na Zeri do pozice, ze které může SINNERS potahat hru. Jenže Dynamo zodpovědělo každý takový draft vlastním tlakem do early game, pokaždé vytvořili pozici, ze které už SIN nemohli hru zdržovat a tempo diktované skvělým Jejkym vyneslo Dynamo do zápasu o EMEA Masters po čisté sérii, 3:0.
Playoff Mastercard Hitpoint Masters - Zdroj: Leaguepedia
Dynamo Eclot si tak opět zahraje sérii o kýženou jízdenku do pohárové Evropy, čeká je poražený z duelu domácích supertýmů eSuba - Entropiq, který nás čeká v pátek od 16 hodin. Ať DNE čeká z této dvojice kdokoliv, oba dva týmy Dynamo dokázalo v základní části porazit. Překročí na čtvrtý pokus svůj pohárový stín?

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč