HearthStone

Dynamo Eclot rozpustilo Hearthstone sekci těsně před MČR. Hráči míří do eSuby nebo INAE

Dynamo Eclot rozpustilo Hearthstone sekci těsně před MČR. Hráči míří do eSuby nebo INAE
5. 11. 2021
  |  

Rozpustit sekci těsně před Vodafone MČR? Dynamo Eclot ukončilo po 5 letech aktivity v této hře. Hráči následně zamířili do eSuby nebo Sazka.INAE.

Organizace Dynamo Eclot se rozhodla ukončit aktivity a celou Hearthstone sekci, dost možná trochu nešťastně těsně před MČR 2021, na které se trio BlizzconJan, m1lan i Matty kvalifikovalo.



"Sekce, která dominovala československé scéně, přivezla domů přes 16 trofejí a reprezentovala nás v Evropě končí. Ze srdce děkujeme všem karbaníkům, co prošli naším týmem. Na tuhle kapitolu nezapomeneme," uvedla organizace DNE na svých sociálních sítích.



Rozpuštění sekce přichází těsně před MČR, což okamžitě využívají další organizace, jako například eSuba, která oznámila angažování Mattyho a m1lana do svých řad.

Pardub mezitím míří do organizace Inaequalis, o osudu nejmladšího člena sekce BlizzconJana je také již známo. Hráč posílí Narcis esports.

Obecně je však velkou otázkou, jak bude vypadat Hearthstone hráčů v tuzemsku pro rok 2022, na rozkvět domácí scény to totiž velmi nevypadá.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport