Partnerství

Dynamo Eclot před MČR představilo novou spolupráci. Další dva roky bude tým oblékat Under Armour

Dynamo Eclot před MČR představilo novou spolupráci. Další dva roky bude tým oblékat Under Armour
24. 11. 2021
  |  

Jen několik hodin před startem Vodafone MČR 2021 v CS:GO představil jeden z hlavních kandidátů na medailové příčky nového partnera. Tým Dynamo Eclot oblékne Under Armour.

Poté, co vedení organizace Dynamo Eclot představilo spolupráci se společností D+D REAL a také realitní kanceláří NEXT Reality, dochází k dalšímu zajímavému propojení s firmou podporující sport. Společnost Under Armour se další dva roky bude starat o oblékání hráčů a managementu organizace, přičemž poprvé tým v nových dresech nastoupí už během Vodafone MČR 2021.

"Jsme rádi, že si v Under Armour vybrali právě nás pro svůj vstup na českou esportovou scénu. Věříme, že spolu prožijeme spoustu úspěchů. Zároveň chceme poukázat na společné hodnoty profesionálního sportu a esportu,“ říká k nové spolupráci Martin Novotný, CEO Dynamo Eclot, který zároveň na svém Twitteru doplnil, že v případě ukazování hodnot půjde zejména o tvorbu edukativního obsahu poukazující na společné rysy sportu a esportu.



Pro společnost Under Armour nejde v případě esportu o žádnou novinku, už dříve v zahraniční celek spolupracoval například s Team SMG nebo Mirage Esport. V případě tuzemské scény jde však o premiéru.

"Hranice mezi sportem a videohrami se v posledních letech stále více zmenšuje. Řada sportovců využívá virtuálních soutěží jako nástroj pro svůj mentální trénink. Zlepšují si koncentraci, schopnost se více soustředit a zároveň se učí vizualizaci úspěchu. Značka Under Armour se neustále snaží hledat nové způsoby, jak sportovcům pomoci zlepšit jejich výkon a dosahovat vytyčených cílů," doplnil k partnerství v oficiálním vyjádření Pavel Hynek, Country Manager značky Under Armour pro Českou a Slovenskou republiku.

Fanouškům Dynamo Eclot nezbývá než věřit, že se sázka na nové oblečení vyplatí a hráči v dresech se značkou Under Armour uspějí na domácí i mezinárodní scéně.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.