CS:GO

Dynamo Eclot potvrdilo roli favoritů a smazalo akademii SINNERS

Dynamo Eclot potvrdilo roli favoritů a smazalo akademii SINNERS
25. 3. 2023
  |  

Druhým z úvodních soubojů skupiny "B" Tipsport CS:GO Praha se stal duel Dynama Eclot a SINNERS AC. Hráči pardubické organizace potvrdili roli favoritů a akademii hříšníků nedali v zápase šanci.

Dynamo Eclot vs. SINNERS AC

Výsledek - 1:0
  • de_inferno | 16:7 (11:4)

Dynamo Eclot se nedávno nechalo slyšet, že poslední týdny věnovali hráči hlavně taktické přípravě, zlepšení komunikace a rozšíření map poolu. I díky tomuto tréninkovému vytížení jsou považováni za jednoho z favoritů na celkový triumf v Tipsport CS:GO Praha. Jejich prvním tuzemským vyzyvatelem po této pauze se stali hráči akademie SINNERS.

Mladíci hříšníků podali proti DNE sympatický výkon, ale zkušení hráči pardubické organizace měli zápas pod kontrolou od začátku až do konce. První polovinu si za CT stranu připsali poměrem 11:4 a po změně stran dovolili outexovi a spol. pouze tři kola, než se dostali na potřebný 16 bod. Skvělý výkon podali Martin "Dytor" Handl a izraelský AWP hráč Guy "anarkez" Trachtman. Oba si připsali přes 20 killů a byli hlavními stavebními kameny vítězství DNE.

Po výsledku 16:7 postupuje Dynamo do zápasu vítězů, v němž se střetne od 16:00 proti Cryptově, která ve svém duelu zdolala 16:14 eEriness. Právě eEriness vyzvou SINNERS AC v zápase o setrvání v turnaji od 19:00.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.