CS:GO

Dynamo Eclot poslední týdny absentovalo v turnajích a nyní je zpět. Povede pauza k výhrám?

Dynamo Eclot poslední týdny absentovalo v turnajích a nyní je zpět. Povede pauza k výhrám?
23. 3. 2023
  |  

Česko-izraelská sestava Dynamo Eclot se připravuje na další důležité turnaje, kvůli kterým se poslední týdny neúčastnila oficiálních turnajů. Podle zástupců organizace i hráčů byl ideální čas na trénink nových map i zlepšování komunikace v angličtině. Povede to k úspěchům?

Po několika týdnech pauzy od oficiálních zápasů je zpět i celek Dynamo Eclot, ideálně včas před nadcházejícím domácím turnajem Tipsport CS:GO Praha I., respektive mezinárodními kláními v Elisa Invitational Spring 2023 Contenders.

Dynamo Eclot během posledních týdnů dostalo příležitost vylepšovat zejména komunikaci v angličtině, rozpoložení, herní styl, ale také rozdílný map pool, který se mohl rozšířit o další mapy. 

"Rozhodli jsme se nad menší přestávkou od turnajů a trénovali jsme na našem omezeném map poolu, komunikaci v angličtině a doplňování maličkostí na už natrénovaných mapách," uvedl k pauze například Vojtěch "Valencio" Mydlář.

Podobně mluvili i další hráči, včetně trenérů celku Dynamo Eclot, ať už jde o Pavla "replay" Vaňka, který přišel jako analytik a Head Coach academy celku, nicméně individuálně pomáhá i hlavní sekci nebo dosavadního trenéra Dzejkyho.

Už v první kvalifikaci na IEM Dallas 2023 se ukazovalo, jak pauza Dynamo Eclot pomohla, když se česko-izraelský line-up dostal do posledního kola prvního hracího dne. Dnes bude mít tým další příležitost v rámci Elisa Invitational Spring 2023 Contenders, když celek vyzve tým PALOMA. Dalším velkým testem bude víkendová základní část Tipsport CS:GO Praha I. 2023.
Komentář Dytora k pauze od oficiálních zápasů | Zdroj: Facebook Dynamo Eclot
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.