CS:GO

Dynamo Eclot poráží ENTERPRISE 2:0 a postupují do finále MČR Tour Praha

Dynamo Eclot poráží ENTERPRISE 2:0 a postupují do finále MČR Tour Praha
17. 9. 2022
  |  

Dynamo Eclot zvládlo své semifinále MČR Tour Praha. Po výhře 2:0 nad ENTERPRISE na mapách inferno a dust2 se posouvají do zítřejšího finále, kde narazí na lepšího z dvojice SINNERS/Bad News Eagles.

MČR Tour Praha odstartovalo svou poslední část. Playoff, které se odehrává přímo v pražské Vodafone PLAYzone Areně, přichází v sobotu s oběma semifinálovými duely. Úvodním utkáním se stal zápas ENTERPRISE proti Dynamu Eclot.

ENTERPRISE vs Dynamo Eclot

Veto úvodního semifinálového klání nepřineslo u těchto dvou týmů příliš velké překvapení. ENTERPRISE se rozhodli pro Inferno, Dynamo Eclot si vzalo za svou mapu Dust 2 a decider připadl mapě mirage.

Úvodní mapu inferno začal lépe tým pardubické organizace, který se na CT straně dokázal dostat do vedení již 3:8. ENTERPRISE se dokázali do konce poloviny vzchopit a před změnou stran svítilo skóre 6:9. Do druhé poloviny naskočili lépe opět Dynamo Eclot, kteří vyhráli i druhý pistol round. ENTERPRISE se druhá polovina vůbec nevydařila, a i přes vyhrané eco za stavu 6:11, za svým soupeřem po zbytek zápasu zaostávali a celkově prohráli 7:16. Hlavním strůjcem vítězství na první mapě byl Nbqq, který přestože si nepřipsal žádné velké highlighty, hrál velmi stabilně a v důležitých kolech svůj tým podržel.
Nbqq získal na první mapě celkem 22 killů a dotáhl DNE za vítězstvím na první mapě.
Na dust 2 naskočili Dynamo Eclot ve stejném tempu, v jakém skončili na infernu. Brzké vedení 0:4 značilo rychlý průběh. ENTERPRISE se podařilo do hry dostat zpátky díky vyhranému pátému kolu, do kterého naskočili s polovičním nákupem. Přesto první polovinu ovládli hráči DNE, kteří šli na CT stranu za stavu 5:10. Do druhé poloviny konečně naskočili lépe ENTERPRISE, kteří dokázali stáhnout výsledek na 10:11. Dynamu Eclot se poté podařilo opět odskočit na 10:15 a kráčeli za vítězstvím. ENTERPRISE se pokusili ještě dotáhnout, ale ve 29. kole dokázal nbqq zvládnout důležitý 1v1 souboj a připsat pro svůj tým i druhé vítězství.

Zklamáním v tomto zápase byl bulharský sniper H4rn, který se na obou mapách nemohl najít a hráči jeho týmu ho nedokázali zastoupit. 

Dynamo Eclot tak postupuje do nedělního finále, v němž narazí na vítěze druhého semifinále SINNERS/Bad News Eagles. ENTERPRISE se musí spokojit pouze se zápasem o třetí místo.

ENTERPRISE vs. Dynamo Eclot:
  • de_inferno 7:16 (6:9)
  • de_dust2 13:16 (5:10)

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.