CS:GO

Dvojitá šance Entropiq. Uspěje česká organizace proti Sampi a Cryptově v Tipsport CS:GO Bratislava?

Dvojitá šance Entropiq. Uspěje česká organizace proti Sampi a Cryptově v Tipsport CS:GO Bratislava?
14. 5. 2023
  |  

Závěrečný den skupinové fáze Tipsport CS:GO Bratislava 2023 určí poslední postupující do vyřazovací fáze, která se odehraje ve slovenském hlavním městě. V akci budou dva týmy Entropiq, Cryptova a Sampi.

Prvními postupujícími do Bratislavy na Tipsport CS:GO turnaj jsou ze skupiny "A" hráči Dynamo Eclot a ze skupiny "B" hráči SINNERS. V obou případech šlo o jedny z favoritů skupin i celého turnaje, u kterých je jisté, že se v semifinálových zápasech na Slovensku nepotkají. 

O pozice jejich vyzyvatelů se na jedné straně utkají Cryptova a Entropiq, na druhé Entropiq Future se Sampi. Obě dvojice týmů se v rámci skupinové fáze už v BO1 duelech utkaly, přičemž se z vítězství radovaly celky Cryptova a Entropiq Future. 

Dnešní BO3 série dostanou nový náboj i v kontextu již zmíněných vzájemných duelů z tohoto víkendu, ale také snahy ambiciózních sestav Cryptovy a Sampi uspět proti "mix" týmům Entropiq, ve kterých najdeme stand-in hráče. Přímý přenos zápasů poběží na Twitch kanále PLAYzoneCZ už od dnešního oběda.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.